Son gayretlerdeyim..bitti bitecek hallerdeyim..karanlığa düşecek, ışığı yitecek demlerdeyim..
Son rengi bu gökkuşağının..ağıt olup türküye düştüğü andır bu sevdanın.Ne derse desin dilim, hangi cümle anlatır beni..hangi kuytuya ışır umut,nasıl bulunur sana çıkan yol..Gidip dokunur birine..birilerine..Sen olmayan...sen gibi anlayan...ama bir sen varsın uzandığım ...anlatamadığım başkalarına...
Gİttin ya...ondandır gecikmişliği ellerimin,gözlerimin yorgunluğu ondandır..
Halsizliğim her adımda biraz daha uzaklaşmak..biraz daha sarsılmak..içimin yıkıntılarından derbederliğim..sersefilliğim....
Hangi şehirde yürüyorsun şimdi..kime doğru adınların.buldunmu rengini,gülümsedi mi yüreğin..sevdin mi?
Düştü yine...bir parçam daha sıyrıldı en derinimden,sol yerimden.
Öyle sessiz ve soluk..yitmişti rengi,son sözde boğulmuştu..Düştü öylesine
Duyamazdın..duymadınn..Düştüğü yerde değildi yüreğin...
Kaybettim..
Biraz daha kaybettim
Bir kez daha...
Bir dahaa...!!!
Son rengi bu gökkuşağının..ağıt olup türküye düştüğü andır bu sevdanın.Ne derse desin dilim, hangi cümle anlatır beni..hangi kuytuya ışır umut,nasıl bulunur sana çıkan yol..Gidip dokunur birine..birilerine..Sen olmayan...sen gibi anlayan...ama bir sen varsın uzandığım ...anlatamadığım başkalarına...
Gİttin ya...ondandır gecikmişliği ellerimin,gözlerimin yorgunluğu ondandır..
Halsizliğim her adımda biraz daha uzaklaşmak..biraz daha sarsılmak..içimin yıkıntılarından derbederliğim..sersefilliğim....
Hangi şehirde yürüyorsun şimdi..kime doğru adınların.buldunmu rengini,gülümsedi mi yüreğin..sevdin mi?
Düştü yine...bir parçam daha sıyrıldı en derinimden,sol yerimden.
Öyle sessiz ve soluk..yitmişti rengi,son sözde boğulmuştu..Düştü öylesine
Duyamazdın..duymadınn..Düştüğü yerde değildi yüreğin...
Kaybettim..
Biraz daha kaybettim
Bir kez daha...
Bir dahaa...!!!