Bazı Besinlerin COVID-19'un Hafif Atlatılmasını Sağladığı Keşfedildi

Enda

Neylersin!!!
V.I.P
Meksika’da bulunan Puerto Vallarta, Centro Universitario de la Costa ve Universidad de Guadalajara üniversitelerinin sağlık departmanları tarafından yürütülen bir araştırmada insanların yemek yeme alışkanlıklarının COVID-19 virüsüne karşı vücut direncini arttırdığı öğrenildi.

Bazı besinlerin sık tüketilmesi COVID-19'u hafif atlatmaya yardım etmiş görünüyor:​

tahıl ve buğday


Yapılan araştırmalarda 103’ü SARS-CoV2 enfeksiyonu testi pozitif çıkan 236 hasta deneye tabi tutuldu ve test yapmadan önceki üç aylık süreç boyunca onlarla belirli yemek yeme programları verildi. Üç ay sonra yapılan araştırmalarda çıkan sonuçlara göre bakliyat, tahıl ve tahıl gıdaları ile ekmeği sık sık tüketen bireylerin COVID-19’u daha hafif geçirdiği gözlemlendi.
 

nazenin

MiKRoSKoBiKCaNLı
Özel üye
İşe yarıyor mu cidden abla

Sumak antioksidan etkisi var kuzum ama
Tek o değildi bizim hastalık sürecinde kullandığımız
Kekik de vardı birde udi hindi bitkisi tozu tabi bunlari alerjik reaksiyonları olabileceğinden herkes ezbere kullanmamalı
Biz küçüklüğümden beri bunlarla haşır neşiriz babam doğal ilaclara meraklı o yüzden bizim bünye alışık :D
Ben covid ilacalrini kullanmadim genelde de çok nadir ilaç kullanırım zaten
 
Top