• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Bayern inandı ve aldı!

JosTeR

KAF SİN KAF !
Özel üye
Şampiyonlar Ligi rövanş maçında Juventus'u konuk eden Bayern Münih, 2-0 geriye düştüğü maçta rakibini uzatmalarda bulduğu gollerle 4-2 mağlup etti ve çeyrek finale yükseldi.

Devler Ligi son 16 turu rövanş maçında Juventus, evinde 2-2 berabere kaldığı Bayern Münih ile Allianz Arena'da karşılaştı.

İlk maçta 2-0 geriden gelip maçı 2-2 tamamlayan İtalyan ekibi, Almanya'da golü erken buldu. 6. dakikada Pogba'nın golüyle öne geçen Juve, Bayern Münih beraberliği ararken 28. dakikada Cuadrado ile skoru 2-0'a taşıdı ve tur kapısını bu dakikada sonuna kadar araladı.

İlk yarısı 2-0'lık Juventus üstünlüğüyle tamamlanan maçın ikinci devresinde Bayern Münih, adeta rakibini abluka altına aldı ancak Juve savunmasını bir türlü aşamadı ve gol bulmakta oldukça zorlandı. Aradığı golü 73. dakikada Lewandowski ile bulan Bayern Münih, bu golle umutlarını taze tuttu ve baskısını sürdürdü. Maçın son bölümüne girilirken Bayern Münih, Thomas Müller'in hayat öpücüğüyle 90. dakikada skoru dengeledi ve mücadele 2-2'lik eşitlikle tamamlanarak uzatmalara gitti.

Üst üste yediği gollerle galibiyeti elinden kaçıran Juve, bu gollerin şokunu atlatamazken Bayern Münih, 108. dakikada Thiago ile 3-2 öne geçti. Maçın skorunu belirleyen isimse Bayern Münih adına genç oyuncu Coman oldu. 110. dakikada sahneye çıkan oyuncu, perdeyi kapattı ve Bayern Münih, 2-0 geriye düştüğü mücadeleyi 120 dakika sonunda 4-2 önde kapatarak tarihi bir zafer kazandı ve Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükseldi.

Kaynak: Maçkolik

Dipnot: Merakla beklediğim bir karşılaşma idi.Keyifli bir maçtı gülen taraf almanya ekibi oldu :)
 
Top