Başıboş Sokak Köpekleri Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Enda

Neylersin!!!
V.I.P
Malum artık sokak köpekleri salgınlaştı bunun en önemli sebebi de insanlar tabii
Her gün bir ısırma haberiyle karşı karşıya kalıyoruz;)
Sizce bunun için nasıl önlemler alınmalı?
Sizce bu köpekler kısırlaştırılmalı mı? Barınaklara mı yerleştirilmeli? Başka ne yapılabilir?
 

KeReM @

Özel Üye
Özel üye
Aklıma bir video geldide neyse 🤦‍♂️ hayvanlar karınlarını doyurmak ve barınacak bir yerden başka bişey istemiyor aslında. Hem hayvanların yaşam alanlarını işgal ediyoruz hemde çözüm arıyoruz. Hayvanlar bizim gibi düşünebilse bizi kısırlaştırırdı herhalde 😂 her yerde varıZ, herşeyi yiyoruz.
 

KaderKatibi

Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz
Özel üye
İşte o saldıranlar büyük tehlike artık ben de çete halinde dolaşan köpeklerden korkar oldum açıkçası yolumu değiştiriyorum
Aman bacım dikkatli ol bir taraftan köpekler bir taraftan hayvan hakları savunucuları!!! İnsandan fazla hayvana değer verenlerin ırkını bir türlü çözemedim.
 

Enda

Neylersin!!!
V.I.P
Aman bacım dikkatli ol bir taraftan köpekler bir taraftan hayvan hakları savunucuları!!! İnsandan fazla hayvana değer verenlerin ırkını bir türlü çözemedim.
Bende çözemiyorum aslında basit abim ya insanlardan zarar görmüş onlara güveni kalmamış kimseler bunlar
Aşağı sokakta sürü var geçmiyorum oradan yolumu uzatıyorum gecen sene benim kayınvalideme saldırmışlar bir de eşimin yanında çalışan kadının oğlunu ısırdılar,annem de o zedelerden bir de mahkeme haksız gördü ısırıldığı halde annemi dava düştü😊
 

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Aslinda biraz agir olucak ama once insanlara ayni seyi uyguluyacaksin once sahiplen sonra SIKILDIM kapi disari aticanki ozaman disardaki hayvanlarda azalsin kiymet bilinsin Ben türkiyeye geldikce görüyorum sokaktaki cogu köpek egitimli köpekler siradan köpekler degill bunlar acaba sokaga kendimi geliyor ??? tabiki degil cocugum istiyor köpek istiyor kedi istiyor al sonra ikigun sonra sokaga birak bumudur ???
 

merakettim

Homo Sapiens Sapiens
Özel üye
Bazen oldukça tehlikeli olabiliyorlar ama en az bizim kadar onların da yaşamaya ve yaşam alanına sahip olmaya hakları var. Pet hayvan satışı yasaklanmalı ve insanların bu ihtiyacı sokak hayvanları ile karşılanmalı Ayrıca tehlikeli türler barınaklarda beslenmeli.
 

Sypnosis

in god we trust all others we audit
Özel üye
Mahalleye göre değişiyor, genelde zararsız hayvanlar. Zararsız oldukları için devlet genelde bunları alıp bir dizi kontrolden geçirip kuduz olup olmadığını kontrol ettikten sonra geri salıyor zaten. Başıboş diye bakmamak lazım, kendi doğalarına göre özgür bir hayat yaşıyorlar. Genelde çok canayakın oluyor bu sokak köpekleri.
 
Top