Barış Kılıç Kimdir? Barış Kılıç Biyografisi

Papatya

V.I.P
V.I.P
Barış Kılıç Kimdir? Barış Kılıç Biyografisi
Barış Kılıç Hakkında, Barış Kılıç Hayatı
“Adını Feriha Koydum” dizide büyük ses getiren gündemlere damgasını vuran yakışıklı oyuncu Barış Kılıç, 1978 yılında Malatya’nın Erguvan ilçesinde doğdu.
3PWBkM.jpg
5 yaşına kadar orada yaşadı. 1983′te İstanbul’a taşındı. 35 yaşında olan yakışıklı oyuncunun 2 kız kardeşi var.
Küçük kız kardeşi fizyoterapist. Ablası psikolojik danışman.
Babası emekli ilkokul öğretmeni. Evli ve iki çocuk babası olan genç delikanlı, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’ni bitirdi. Fakülteyi bitirdikten sonra Amerika’ya gitti. Amerika’da lisan programlarına katıldı, dilini geliştirdi. Yeditepe Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı. Üniversite birinci sınıftan itibaren oyunculuk yapmaya başladı. O zamanlar reklam filmlerinde rol alıyordu. 2004′te Kanal D’de Kadir İnanır’ın baş rolünü oynadığı “Bütün Çocuklarım” adlı dizide rol aldı. Daha sonra “Adını Feriha Koydum” adlı dizi canlandırdığı Kaptan Levent karakteri ile büyük çıkış yakalayan Kılıç, “Merhaba Hayat” adlı dizide de milyonların gönlüne taht kurdu.
Barış Kılıç boyu 190, kilosu 83’tür.
 

Papatya

V.I.P
V.I.P
Seni Seviyorum Adamım Filminden Kareler
Barış Kılıç'ın Rol Aldığı Filmden Kareler
Barış Kılıç ve Gizem Karaca Fotoğrafları
n29VBV.jpg
o9qPJb.jpg
 

Papatya

V.I.P
V.I.P
Seni Seviyorum Adamım Filminde Gizem Karaca ile Başrol Oynayan Barış Kılıç'tan Fotoğraflar
Seni Seviyorum Adamım Filmi Özet & detaylar
Berk Ataman, müzik yapımcısı olarak parlak yıllarını geride bırakmıştır. Mesleğinde soğuyan Berk, krizin etkilerini silmek için Kıbrıs'ta bir sahil kasabasında hayatını sürdürmeye karar vermiştir. Gönül işleriyle de arasının iyi olmadığından yaşadıklarından sonra artık emindir. 13 yılını bu şekilde sakin, huzurlu ve yalnız bir şekilde geçirmiştir. Evi ve teknesi hayatındaki en önemli iki şeydir, başka bir derdi de yoktur. Ta ki Ezel ile tanışana kadar... Ezeli her anını dolu dolu yaşayan, yetenekli, neşeli ve heyecanlı ruhuyla Berk'in karanlığa gömülen dünyasını aydınlatmaya başlar. Ancak bu aydınlık yeni bir karanlığı da beraberinde getirecektir. Çünkü Ezel ile ilgili alacağı bir haber ikilinin aşkını büyük bir sınavdan geçirecektir.
1ramXj.jpg
l9P2AJ.jpg
 

Papatya

V.I.P
V.I.P
Barış Kılıç'a Oyunculuğa Nasıl Başladın Diye Bir Soru Sorulmuş, Bakın Ne Demiş...
- Küçüklükten beri taklit yeteneğim vardı. 1999 yılında bir cips reklamıyla hayallerime ilk adımı atmış oldum. Sonra heves ettim bu işe. 2003 yılında “Bütün Çocuklarım”- la dizilerde oynayama başladım.
V685jZ.jpg
vRAdqz.jpg
 

Papatya

V.I.P
V.I.P
Barış Kılıç'ın Dizilerden Fotoğrafları​
Barış Kılıç İnstagram Fotoğrafları​
Barış Kılıç'ın En Güzel Fotoğrafları​
Barış Kılıç'ın Bütün Fotoğraflar​
v863z6.jpg
 

Papatya

V.I.P
V.I.P
Barış Kılıç duruşu, fiziği ve karizmatikliğiyle bütün genç kızların ilgisini üzerinde toplamayı başarmış, büyük bir hayran kitlesi oluşturmuştur. Oyunculuğu zaten tartışılmaz.
7XajmW.jpg
 
Top