Bal ile Gelen Güzellik

GüLüCüKツ

Tatlım tatlım 👶🏻
V.I.P
Bal; içeriğindeki birçok vitamin mineral, antioksidan ve aminoasitlerle değerli bir besin maddesi olmasının yanında , her geçen gün yeni bir tedavi edici özelliği kanıtlanmakta ve aynı zamanda doğal bakım ürünü yapımındada kullanılmaktadır. Cildimize sürdüğümüz herşeyin hücrelerimiz tarafından emildiğini düşünürsek., yiyemediğiniz hiçbirşeyi cildinize sürmeyin düşüncesi haklılık kazanmaktadır.
Burada balla yapabilecegimiz bazı bakım ürünlerinin reçetesini bulabileceksiniz. Tabiiki bu ürünlerin yararlı olabilmesi için kesinlikle doğal ,katıksız bal olması gerekmektedir. Üzerinde bunca spekülasyon olan balı mutlaka güvenebileceğiniz bir yerden almalısınız. tereddütünüz varsa analiz yaptırabilirsiniz. Laboratuvar bulmakta zorluk çekiyorsanız sitemiz aracılığıyla analiz yaptırabilirsiniz.

SıkıLaştırıcı yüz maskeLeri :
1 kaşık bal
1 yumurtanın beyazı
1 kaşık gliserin( eczanelerden bulunabilir)
1/4 fincan un

Uygulama
Malzemeleri karıştırın hamur olacak kadar unu katın ve hamurla yüzünüzü ve boynunuzu kaplayın. 10 dakika bekletip ılık suyla yıkayın.

Bal Temizleyici Losyonu



Malzeme
1/4 fincan bal
1 kaşık sıvı sabun
1/2 fincan gliserin(eczanelerden bulunabilir)

Uygulama

Malzemeleri küçük bir kapta iyice karışana kadar karıştırın. Temiz plastik bir kaba alın. Sunger yada pamuklu bir beze döküp bununla yüzünüzü hafifçe ovun ve .ılık suyla durulayın.

Eller için
Ellerinizin yumaşacık olmasını istiyorsanız;iki çay kaşığı bal ve yarımlimon suyunu karıştırarak ellerinize sürün.
Bal Banyosu
Kuru ciltler için ideal

Plastik su şişesinde bir litre süt, bir fincan tuz ve yarım fincan balı çalkalayıp karıştırın. Bu köpükle vücudunuzu ovun, sonra durulayın. Süt banyosu; derinlemesine temizler, epidermisin hassasiyetine zarar vermediği için cildi kurutmaz. Tuz; ölü derinin atılmasına yardımcı olur. Bal; canlandırıcı etkisiyle haftada bir kez kullanıldığında cildinize ferahlık verir.
 
Top