Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Merhaba
Ziyaretçi
.
"Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya
BURADAN
ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bakliyat türlüsü
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="Araf" data-source="post: 941791" data-attributes="member: 122790"><p><strong>[ATTACH=full]65919[/ATTACH]</strong></p><p><strong>Bakliyat türlüsü tarifi için malzemeler</strong></p><p><strong>Yarım su bardağı nohut (haşlanmış)</strong></p><p><strong>Yarım su bardağı yeşil mercimek (haşlanmış)</strong></p><p><strong>Yarım su bardağı börülce (haşlanmış)</strong></p><p><strong>Yarım su bardağı kuru fasulye (haşlanmış)</strong></p><p><strong>1 soğan</strong></p><p><strong>2 domates</strong></p><p><strong>2 diş sarımsak</strong></p><p><strong>Yarım çay bardağı zeytinyağı</strong></p><p><strong>1 yemek kaşığı domates salçası</strong></p><p><strong>1 yemek kaşığı biber salçası</strong></p><p><strong>Sıcak su</strong></p><p><strong>Tuz</strong></p><p><strong>Karabiber</strong></p><p><strong>Kıyılmış maydanoz</strong></p><p><strong>Bakliyat türlüsü hazırlanışı</strong></p><p><strong>Soğanı yemeklik doğrayıp zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun. Rendelenmiş domates, sarımsak ve salçaları ekleyerek birkaç dakika yüksek ateşte pişirin. Haşlanmış mercimek, börülce, nohut ve fasulyeleri ekleyip 2 dakika pişirin. Tuz, karabiber ve üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyin. 25-30 dakika pişirip servis tabağına alın. Maydanoz ile süsleyerek sıcak ya da ılık servis yapın.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Araf, post: 941791, member: 122790"] [B][ATTACH=full]65919[/ATTACH] Bakliyat türlüsü tarifi için malzemeler Yarım su bardağı nohut (haşlanmış) Yarım su bardağı yeşil mercimek (haşlanmış) Yarım su bardağı börülce (haşlanmış) Yarım su bardağı kuru fasulye (haşlanmış) 1 soğan 2 domates 2 diş sarımsak Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 yemek kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı biber salçası Sıcak su Tuz Karabiber Kıyılmış maydanoz Bakliyat türlüsü hazırlanışı Soğanı yemeklik doğrayıp zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun. Rendelenmiş domates, sarımsak ve salçaları ekleyerek birkaç dakika yüksek ateşte pişirin. Haşlanmış mercimek, börülce, nohut ve fasulyeleri ekleyip 2 dakika pişirin. Tuz, karabiber ve üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyin. 25-30 dakika pişirip servis tabağına alın. Maydanoz ile süsleyerek sıcak ya da ılık servis yapın.[/B] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Sarı kırmızı renkleri ile ünlü futbol takımımız?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bakliyat türlüsü
Top