Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Merhaba
Ziyaretçi
.
"Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya
BURADAN
ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Baklalı Kuzu Yahnisi
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="BeReNN" data-source="post: 375955" data-attributes="member: 70294"><p><strong>500 gr. taze bakla</strong></p><p><strong>1 kg. kuşbaşı kuzu eti</strong></p><p><strong>1 adet havuç</strong></p><p><strong>2 diş sarmısak</strong></p><p><strong>4 adet domates</strong></p><p><strong>1 adet soğan</strong></p><p><strong>5 dal maydanoz</strong></p><p><strong>2 çorba kaşığı sıvı yağ</strong></p><p><strong>2 çorba kaşığı domates salçası</strong></p><p><strong>1 adet defne yaprağı</strong></p><p><strong>1 su bardağı su</strong></p><p><strong>1/2 çorba kaşığı toz şeker</strong></p><p><strong>Karabiber</strong></p><p><strong>Tuz</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Etleri yağda kızartıp kenara alın. Tavadaki yağa halka doğranmış havuç, kıyılmış soğan ve sarmısağı ekleyip soteleyin. Karışımı tencereye aktarıp üzerine rendelenmiş domates, salça, defne yaprağı, su ve kıyılmış maydanozu ekleyin. Bir-iki çevirdikten sonra etleri, toz şekeri, tuz ve karabiberi ilave edin. Kaynamaya başladıktan 15 dakika sonra doğranmış baklayı tencereye ekleyin. Etler yumuşayana kadar pişirin.</strong></p><p><strong></strong></p><ul> <li data-xf-list-type="ul"></li> </ul></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeReNN, post: 375955, member: 70294"] [B]500 gr. taze bakla 1 kg. kuşbaşı kuzu eti 1 adet havuç 2 diş sarmısak 4 adet domates 1 adet soğan 5 dal maydanoz 2 çorba kaşığı sıvı yağ 2 çorba kaşığı domates salçası 1 adet defne yaprağı 1 su bardağı su 1/2 çorba kaşığı toz şeker Karabiber Tuz Etleri yağda kızartıp kenara alın. Tavadaki yağa halka doğranmış havuç, kıyılmış soğan ve sarmısağı ekleyip soteleyin. Karışımı tencereye aktarıp üzerine rendelenmiş domates, salça, defne yaprağı, su ve kıyılmış maydanozu ekleyin. Bir-iki çevirdikten sonra etleri, toz şekeri, tuz ve karabiberi ilave edin. Kaynamaya başladıktan 15 dakika sonra doğranmış baklayı tencereye ekleyin. Etler yumuşayana kadar pişirin. [/B] [LIST] [/LIST] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Atatürk'ün doğduğu şehir?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Baklalı Kuzu Yahnisi
Top