Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Baharatlı elmalı bulgur tarifi
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="yesim434" data-source="post: 1103007" data-attributes="member: 41"><p><h3> Baharatlı elmalı bulgur tarifi yapılırken hangi malzemeler kullanılır? İşte en güzel Baharatlı elmalı bulgur tarifi </h3><h4><strong>MALZEMELER :</strong></h4><p>2 yemek kaşığı Riviera zeytinyağı</p><p>1 adet orta boy soğan (doğranmış)</p><p>1 diş sarımsak (doğranmış)</p><p>2 çay kaşığı ezilmiş taze zencefil</p><p>1 bardak iri pilavlık bulgur</p><p>1/4 çay kaşığı tarçın</p><p>3 bardak tavuk suyu</p><p>1 adet orta boy elma</p><p>1/2 bardak kuru sarı üzüm</p><h4><strong>HAZIRLANIŞI :</strong></h4><p>Zeytinyağını orta sıcaklıkta ısıtın. Soğanı, sarımsağı ve zencefili ekleyin. Soğanlar yumuşayana kadar 5 dakika karıştırarak pişirin. Bulguru ekleyin ve kızarana kadar 3 dakika karıştırın. Tarçını ve tavuk suyunu ekleyip kaynamaya bırakın. Ocağın altını kısın, kapağını örtün ve bulguru yumuşayıp suyu çekilene kadar 15 dakika kaynatın.Bu arada son olarak elmayı dilimleyin.Elma ve kuru üzümleri bulgurun içine karıştırın, kapağı örtün ve 2 dakika kadar daha pişirdikten sonra ocaktan alin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yesim434, post: 1103007, member: 41"] [HEADING=2] Baharatlı elmalı bulgur tarifi yapılırken hangi malzemeler kullanılır? İşte en güzel Baharatlı elmalı bulgur tarifi [/HEADING] [HEADING=3][B]MALZEMELER :[/B][/HEADING] 2 yemek kaşığı Riviera zeytinyağı 1 adet orta boy soğan (doğranmış) 1 diş sarımsak (doğranmış) 2 çay kaşığı ezilmiş taze zencefil 1 bardak iri pilavlık bulgur 1/4 çay kaşığı tarçın 3 bardak tavuk suyu 1 adet orta boy elma 1/2 bardak kuru sarı üzüm [HEADING=3][B]HAZIRLANIŞI :[/B][/HEADING] Zeytinyağını orta sıcaklıkta ısıtın. Soğanı, sarımsağı ve zencefili ekleyin. Soğanlar yumuşayana kadar 5 dakika karıştırarak pişirin. Bulguru ekleyin ve kızarana kadar 3 dakika karıştırın. Tarçını ve tavuk suyunu ekleyip kaynamaya bırakın. Ocağın altını kısın, kapağını örtün ve bulguru yumuşayıp suyu çekilene kadar 15 dakika kaynatın.Bu arada son olarak elmayı dilimleyin.Elma ve kuru üzümleri bulgurun içine karıştırın, kapağı örtün ve 2 dakika kadar daha pişirdikten sonra ocaktan alin. [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Turizmin başkenti olarak bilinen güneydeki ilimiz?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Baharatlı elmalı bulgur tarifi
Top