Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Merhaba
Ziyaretçi
.
"Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya
BURADAN
ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Bademli Tarator Sosu ile Levrek
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="Papatya" data-source="post: 537868" data-attributes="member: 91538"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">[ATTACH=full]46987[/ATTACH]</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong>Malzemeler: </strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">1 büyük levrek(yaklaşık 1 kg.) </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">1 limon </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">1 s.bardağı tuzsuz badem </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">½ s.b. limon suyu </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">3-4 dilim bayat ekmek </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">½ s.b. sızma zeytinyağı </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">Taze çekilmiş karabiber </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">1 ad. Defneyaprağı </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">2 diş sarımsak </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">Tuz </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong>Hazırlanışı: </strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">Bademlerin kabuklarını soyalım ve ince çekelim. Ekmekleri ıslatıp, ezelim ve püre olana dek ezelim. Bademleri de ilave edip işleme devam edelim. Limon suyu ve zeytinyağını ilave ettikten sonra ezilmiş sarımsaklar ile tuzu ekleyelim. Tümünü iyice özleştirdiğimizde sosumuz hazır </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">demektir. </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">Eğer sos koyulaşırsa azar azar balık suyu ilave edebiliriz. </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">Ayıklayıp yıkadığımız Levreği fileto keselim ve 10-15 dk. bir adet defne yaprağı ve biraz tuz ile çok az suda pişirelim. Ardından servis tabağına alarak yanına tarator sosumuzu koyalım. Limon kabuğu rendesi ve maydanoz ile süsleyerek servis edelim. </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong>Afiyet olsun </strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Papatya, post: 537868, member: 91538"] [CENTER][FONT=Tahoma] [ATTACH=full]46987[/ATTACH] [B]Malzemeler: [/B] 1 büyük levrek(yaklaşık 1 kg.) 1 limon 1 s.bardağı tuzsuz badem ½ s.b. limon suyu 3-4 dilim bayat ekmek ½ s.b. sızma zeytinyağı Taze çekilmiş karabiber 1 ad. Defneyaprağı 2 diş sarımsak Tuz [B]Hazırlanışı: [/B] Bademlerin kabuklarını soyalım ve ince çekelim. Ekmekleri ıslatıp, ezelim ve püre olana dek ezelim. Bademleri de ilave edip işleme devam edelim. Limon suyu ve zeytinyağını ilave ettikten sonra ezilmiş sarımsaklar ile tuzu ekleyelim. Tümünü iyice özleştirdiğimizde sosumuz hazır demektir. Eğer sos koyulaşırsa azar azar balık suyu ilave edebiliriz. Ayıklayıp yıkadığımız Levreği fileto keselim ve 10-15 dk. bir adet defne yaprağı ve biraz tuz ile çok az suda pişirelim. Ardından servis tabağına alarak yanına tarator sosumuzu koyalım. Limon kabuğu rendesi ve maydanoz ile süsleyerek servis edelim. [B]Afiyet olsun [/B] [/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Ülkemizin kuzeyindeki deniz hangisidir? (bitişik yazınız)
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Bademli Tarator Sosu ile Levrek
Top