• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Bacaklar mı, Boynuzlar mı?

ZeyNoO

V.I.P
V.I.P
Susuzluktan dili damağı kuruyan bir geyik, suya inmiş. Kana kana içmiş. Tam gidecek, sudaki yansımasını görünce durmuş. Aman Tanrım, o ne güzel boynuzlar, çatal çatal, ay ay. Geyikçik vurulmuş boynuzlarının güzelliğine, varsa yoksa boynuzlarım demiş, başka dememiş. Ama gözleri kalem bacaklarına erişince coşkunluğu duman olup uçuvermiş. Nerde ay çatalı boynuzlar, nerde o kalem gibi çırpı bacaklar ... Kahırlanmış, kararmış. Kös kös durmuş. O, öyle dururken köşelerden bir yerden bir aslan harr diye bir fırlamış üzerine: geyikçik, tez toparlanmış ok gibi ileri atılmış. Ağır vücutlu aslan ne yapsa, geyik kısmının koşmasına yetişemez. Geyik, göz açıp kapayıncaya kadar şu başından . ormanı buldurmuş. O korkuyla kaçarken ay çatalı boynuzları ağaç dallarına takılmış, yolunu engellemiş. Aslan da bir koşu yetişip geyiği oracıkta paralamış. Geyikçik son soluğunda: - Ah, ah! demiş. Bir de kalem gibi diye bacaklarımı karalıyordum, boynuzlarım gibi var mı diyordum. Karaladığımdan iyilik gördüm de, övdüğüm bana edeceğini etti işte! Ne demişler: . Ummadığın taş, baş yarar.
 

yeşüLL

limitsizsiniz...!
Özel üye
Ben bu hikayeyi duymuştum. Bak başına neler gelmiş görüyor musun? Oyüzden çocuklar çıkan dişlerinize üzülmeyin.Yeni ve daha sağlamı çıkacak onların.Alakaya semziotu. : )
 

ZeyNoO

V.I.P
V.I.P
Ben iletirim her ikisinede selamlarını aramız iyidir kendileriyle :D
yeşil sevdalısı olarak bu iki yeşilliği sevmemene şaşırdım açıkcası :P
 

yeşüLL

limitsizsiniz...!
Özel üye
Benim yeşilliğim forumiçi kalıyor.Dışarı çıksa bile en fazla çevreye uğrar,sebzelere ya da otlara değil .:D
 
Top