Ayrılık Neden Üşütür İnsanı?

cırcırböcee

V.I.P
V.I.P
Bir kitapta okudum "Ayrılık neden üşütür insanı" diye soruyor... Sahi neden?

Geceler uzar, yollar uzar, gözyaşları uzar, gökyüzünün mavisi griye uzar... Hiçbirşey bitmek bilmez artık ayrılınca...

Dalgalar hırçınlaşır, yağmurlar hep üstümüze yağar, bütün renkler değişir...

Gözler hep dolu doludur artık, herşey dokunur insana, düştü düşecek yaşlar uzar... Nefesin kesilir, yüreğin sıkılır, aklın karışır... Gönlün karışır...

Bütün dünyaya kapatıp kapılarını öylece donup kalmak istersin, öylece dondurup kalmak herşeyi, soğuklar uzar...

Canınız acır, içinize bir bıçak saplamışlar sanki, yanar da yanar insan... Göğüste bitmek bilmez bir ağrı başlar... Ağızlarda akşamdan kalan acı bir tat, midenize bir taş oturup kalır... Acılar uzar...

Artık ne evlere sığabilirsiniz, ne yollara, ne de yüreğinize.. Uykular haram, sanki bütün şarkılar size söylenmiş gibi olur... Can acıtan şarkılar...

En güzel, en sevecen parçamızı alıp götürür bizden... Bir parça koparıp 'neremizden bilmem' alıp götürür...

Soğuk sopsoğuktur her yer, Ağustos'ta bile üşürsün...
Ayrılık neden üşütür insanı?

alıntı

Ayrılık üşütür insanı :( Yanında olmayışıdır belki de sebebi, o sıcak nefesi ensende hissedemeyişindir,o bırakmamasına sarılmalardan sora bir başına kalmışlıktır sebebi :(

aşk'a aşk dedinmi herşeyi göze alanlar için aşk aşk'tır yarı yolda bırakanlar sadece hayal para ve zevk için aşk yaşayanlar var kendi çıkarları için insanlara aşk denmez sadece hayal diyiceksin aşk dedinmi sonsuz olucak ne olursa olsun katlanıcaksın savaşıcaksın...ama başka bir şey için kendi aşkını bırakıp başka şeylere kendini verirsen o zaman sende ne kalp ne sevgi nede aşk olur ben bunu anladım:):)

Geri