• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Giyilebilir Teknoloji Asus ZenWatch 3 Geliyor

Zen markasını mobil cihaz ve dizüstü bilgisayar haricinde akıllı saat pazarında da başarılı bir şekilde kullanan Asus, IFA 2016 fuarında üçüncü nesil akıllı saatini tanıtmaya hazırlanıyor. Asus ZenWatch 3 modelinin şimdiye kadar ki en kaliteli görseli internete sızdırıldı. Asus firması Zen serisi akıllı saatlerinin üçüncü modeli olan ZenWatch 3’ü IFA 2016 fuarında tanıtacağı belirtiliyor.

Şu ana kadar akıllı saatlerinde dikdörtgen bir tasarım tercih eden Asus, üçüncü nesil akıllı saati ZenWatch 3 ile yuvarlak tasarıma geçiş yapıyor.

lnPuWGy.jpg

Önceki modellerine kıyasla çok daha şık bir görünüme sahip olan ZenWatch 3, paslanmaz çelik kasa ve sağ tarafta yer alan üç adet butonla geliyor.

Bluetooth 4.2 ve WiFi bağlantılarına sahip olacak ZenWatch 3, özel bir adaptör ile 10W hızlı şarj imkanı da sunacak. Google’ın akıllı saatler için geliştirdiği Android Wear işletim sisteminin en son sürümü ile gelecek modelin, LTE bağlantısı olabileceği de değerlendiriliyor. Bu sayede, akıllı telefondan bağımsız olarak bildirimler alabilecek veya arama yapabilecek. Asus, genelde akıllı saatlerini 200$ bandına konumlamayı tercih ediyor. ZenWatch 3 modeli için de benzer bir strateji uygulamak isteyecektir. Standart versiyon için bu sınır oldukça kabul edilebilir görünüyor ancak LTE modem barındıran bir versiyon olursa, fiyat bir hayli yukarı çıkabilir.
 
Top