Karakter testi Aslında Sen Nasıl Bir KIZSIN :) ?

Aşk

-A'şk-
Özel üye
Delikanlı mı, cicili bicili mi, hipster mı, yoksa çok daha başka tipte bir kız mısın? Hadi testi çöz ve içinde nasıl bir kız gizleniyormuş öğren!

Harika bir test herkese öneriyorum Sen nasıl bir kızsın çöz testi gör sonucu :D

Sen Nasıl Bir Kızsın? – E-COZUM.NET





"Gotik" çıktı!

a3WfPzM.jpg


Sen son derece asi, uçlarda yaşayan ve aslında göstermek istemesen de çok duygusal bir kızsın. Küpelerin, piercinglerin ve dövmelerinle çoğu insanın yaklaşırken aslında biraz korktuğu bir insansın. Ama böyle alternatif ve sıradışı olmak senin çok hoşuna gidiyor, biliyoruz bunu. Çılgınsın sen resmen, hiçbir şeyden korkun çekincen yok senin. Ayrıca müzik senin resmen hayatın desek yanılmış olmayız asla. Kulaklıklarını taktığın zaman senden mutlusu, huzurlusu olmaz bu dünyada!
 

~KaÇaK CaDı~

YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU..
Özel üye
"Süper Kız" çıktı!
Sen kimsin biliyor musun? Sen, hani şu sürekli oyun oynayan, karikatür okumaya bayılan ve erkeklerle arası müthiş olan eğlenceli kızsın. Sende mükemmel bir hayal gücü var ve bir o kadar da iyi bir mizah anlayışı. Sen çoğu kişinin tuhaf diye adlandırdığı kızsın; ama hiç canını sıkma! Çünkü sana tuhaf diyenler senin tırnağın bile olamaz, sendeki bu zeka, bu bakış açısı keşke onlarda da olsa da asıl tuhaf neymiş görseler. Sen tuhaf değilsin sadece sen sensin işte. Sen kendi renkli dünyanla birlikte o kadar güzel, o kadar Süper'sin ki! Hiç değişme :)
 

dderya

kOkOşŞ
V.I.P
Havalı Kız


Sen son zamanların aranan kızısın! O kadar havalı, o kadar coolsun ki, anlat anlat bitmez. Etrafındaki insanlar tarafından takip ediliyorsun; yani tarzın olsun, hareket olsun, sana benzemeye çalışan bir sürü insan var inan bize. Sendeki bu kendinden emin, biraz da gizemli duruş sana o kadar çok yakışıyor ki ayrıca. Kısaca sen ortamların çekinilen ve özenilen havalı kızısın!


yaaaaaa :P
 

KıRMıZı

TeK BaşıNa CUMHURİYET
V.I.P
Duygusal Kız


Sen Yumuşacık bir kızsın ! Hem çok cesur, hem de sözünün erisin! Biraz da açık sözlü bir mizacın var sanki ama sana cuk oturuyor ve insanların ilgisini çekiyor inan bize. "vay be kıza bak" dediği kız sensin işte. Ayrıca senin için en önemli şey doğallıktır, hoşlanmazsın sen öyle suratı bir kilo makyaj gezen tiplerden. özgüvensiz değilsin , sen nasıl rahatsan öyle ol, kısaca sen kendin ol. Çünkü sana en çok bu yakışıyor , Yumuşacık kalbin ile sana mutluluklar dileriz. :)


Bildi valla işte bu benim:)
 
Top