• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Aşkın Tedavisi

anıl

Katılımcı
Aşkın tedavi edilmesi gerekmez, o kalsındır öyle. olay aşk acısı'na dönmüşse ki o gerçek bir illettir, beklemekten başka yapılacak bir şey yoktur ne yazık ki.

Bir sonraki aşk'a kadar şiddeti değişen bir grafik halinde ilerler hastalık, dış dünyayla bağlantıyı koparmamaya çalışmak çok önemlidir bu noktada. rahatsızlık verse de yeni insanlar ve ortamlarla irtibatta kalmalıdır kişi, son gücüyle ilgisini çekecek bir uğraş edinmelidir.

Herkes geçer aynı yollardan, bünyeden bünyeye değişen bir iyileşme süresi vardır, bekleyip geçmesi için dua etmek de faydalı olabilir bazen. Sonuçta aşık olunan zat da aşık kişi kadar sıradan bi insan evladıdır alt tarafı. olayı basite indirgeyerek karmaşık ruh hallerinden uzak durulmalıdır mümkün mertebe.
 

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Hani derler ya, " Ben sensiz yaşayamam" diye İşte ben onlardan değilim Ben sensiz de yaşarım ; Ama seninle bir başka yaşarım...
 

yilmaz27

Ne Mutlu Türküm Diyene
Site Yetkilisi
Süper Moderatör
"Sevmek acı çekmektir, sevmemek ölmek. Sevmek zevktir ama yalnız sevilmenin hiçbir zevki yoktur"
 

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Hani derler ya sensiz yaşayamam diye
Ben onlardan değilim
Ben,
Sensiz de yaşarım.
Ama seninle bir başka yaşarım"

Gitme demiyorum sana, gideceksen buyur bütün yollar seninle. Ama kal diye de yalvarmaz bu deli gönlüm. Biliyorsun ki, kalmak istersen gönül bahçemin bütün kapıları da açıktır sana.
Ah sevgili, bütün şiirlerde biz varız sanki. Sanırsın ki bütün şairler biraz bizden çalmış aşkı. Sorsalar tanımaz hiçbiri bizi. Fakat hepsinde biz varız. Birisinin başında, diğerinin sonunda. Ama muhakkat varız.
Sanıyorum ki, biz de şiir gibiyiz.
Anlamayana sıkıcı,
Anlayana masalımsı.
Ve bazen bana seni ne kadar sevdiğimi soruyorsun; bulduğum en süslü laflarla anlatmaya çalışıyorum. Bilmiyorsun ki, hepsi boş laflar. Gerçek değil.
Çünkü; sonsuzluğun tanımı hala yapılamadı sevgili. Benim lugatımda öyle bir çokluk sıfatı yok ne yazık ki.
Hayatta bana verilecek en güzel hediye, gülüşlerinin ve kahkahalarının sebebi olmak sanırım. Ve buna sahibim. Söyle bana sevgili daha ne isterim?
Şey evet istediğim bir şey daha var.
Gitme demiyorum, benimle kal diyorum. Çünkü; bu hayatı seninle bir başka yaşarım.
 

Top