• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Aşk İstiyorsanız Harekete Geçin

kAşİf

Düşünmek lazım..
Özel üye
Uzun süredir yalnızsanız ve artık bir sevgiliniz olsun istiyorsanız harekete geçmenin zamanı geldi demektir.
ask-istiyorsaniz-harekete-gecin-7289789_x_700_300.jpg

İşte sizi harekete geçirecek o taktikler…
Öncelikle yakın arkadaşlarınızla irtibata geçin. Onlara yalnız olduğunuzu ve yeni bir aşk için hazır olduğunuzu söyleyin. Böylelikle arkadaşlarınız sizi akıllarının bir köşesinde bulunduracak ve bu şansınızı yükseltecektir.
Her ne kadar iş yerinde flört etmekten kaçınsak da bu bazen iyi sonuçlar doğurabiliyor. Bu yüzden gözünüzü dört açın. Duruşunuzu değiştirin. Eğer bir erkekle tanışmak sizin için zorsa göz ucuyla hoşlandığınız bir erkeğe bakın, hafifçe gülümseyin. Bu onun size yaklaşmakta bir sakınca olmadığını düşünmesini sağlayacaktır.
Bulunduğunuz ortamları değiştirin. Öğlen yemeklerini işyerinde yemek yerine kalabalık bir restoranda yiyin. Yakışıklı bir erkeğin yakınlarına oturun ve onunla göz teması kurmaya çalışın.
Sosyal paylaşım sitelerine katılın ve okuldayken tutkun olduğunuz erkekleri bulun. Onlara tesadüfen mesaj atın. Ardından da sohbet etmeye başlayın.
Flört becerilerinizi geliştirmek için sizin için anlam ifade etmeyen erkeklerele ufak sohbetler edin.
Parka ya da benzeri alanlara gidin. Bu gibi yerlerde bisikletiyle gezen ya da hayvanlarını gezdirmeye çıkaran insanlar çoktur. Köpeğini dolaştıran bir yakışıklının yanına gidip köpeğini sevmek için izin isteyebilirsin. Erkekler samimi kızlardan hoşlanır.
Sosyal organizasyonlara katılın.
Ve daha önce uğramadığınız mekanlara tek başınıza uğramayı ihmal etmeyin
 

Top