Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ, Evliliklerinin 22'inci Yıl Dönümlerini Romantik Paylaşımla Kutladı

Enda

Neylersin!!!
V.I.P
Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan, maşallahlık ilişkilerinin 22. yıl dönümünü romantik bir paylaşımla kutladılar. Arzum Onan eşi Mehmet Aslantuğ ile olan fotoğrafını evlilik tarihini yazdığı notla paylaştı.

69364



Bir telefonla başlayan aşk serüvenlerinin 22. yıldönümünü kutlayan Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çifti şüphesiz en örnek çiftinden. Aşklarını dolu dizgin yaşayan ve evililikle taçlandıran Aslantuğ ve Onan çifti bugün mutlu beraberliklerinin 22. yıldönmlerini yine samimi ve aşk dolu paylaşımla yaptılar. Onan'ın paylaşımına hayranlarından ve ünlü dostlarından büyük beğeni geldi
İşte çiftin aşk dolu o paylaşımı;

Peki Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çiftinin aşkı nasıl başlamıştı.
Bu dillere destan aşk bir telefonla başladı. 1993 film şirketi kuran Mehmet Aslantuğ bir yıl kadar sonra, 93'te Türkiye Güzeli olan Arzum Onan'ı iş teklifi için bir telefonla aramış.
Mehmet Aslantuğ buluştukları gün hayatını beraber geçirmek isteyeceği kişinin Onan olduğunu anlamış ve iki gün sonra evlenme teklifi etmiş.

Belirli bir sürelerini birbirlerini daha yakından tanımaya ayıran çift 1996 yılında dünya evine girdi.

Bu aşkı ayakta tutan şeyi şu sözlerle açıklıyordu Aslantuğ:
"Çok zor bir zemin, sadece bizim için değil, hayat da çok zor. Vahşi kapitalizmin dayatmalarıyla insanın kendine bile tahammülünün azaldığı bir yerde çift, evli, sevgili olmak çok kolay taşınabilir değil.O yüzden de böyle çabuk bitiyor, insanlar birbirlerini hırpalıyor. Arzum'la birbirimize olan saygı ve güvenimiz bizi bu zemin de dahil ayakta tutuyor..."
 
Top