Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Merhaba
Ziyaretçi
.
"Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya
BURADAN
ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Armut Tatlısı
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="misafir" data-source="post: 15765"><p>Armut Tatlısı </p><p></p><p>Malzemeler: </p><p>6 adet armut </p><p>3 su bardağı bal </p><p>1 kahve fincanı limon suyu </p><p>1 çorba kaşığı hindistan cevizi </p><p>1 yemek kaşığı tereyağı </p><p>1 tatlı kaşığı tarçın </p><p></p><p>Yapılışı: </p><p>Armudun kabukları soyulur, ortadan ikiye bölünür. Çekirdekleri çıkarılır ve orta kısımları hafifçe oyulur. Oyuk kısmı yukarıya gelecek şekilde tepsiye dizilir. Diğer tarafta bal bir çay fincanı su ile hafifçe sulandırılır, limon suyu ilave edilir ve armutların çukur kısımlarına doldurulur. Üzerine birer küp tereyağı ilave edilir. Tarçın ve hindistan cevizi gezdirilir. Üzeri bir folyo ile örtülüp, orta hararetli fırında armutlar yumuşayıncaya kadar pişirilir. Piştikten sonra folyo çıkarılır, 10 dakika da üstü açık olarak pişirilir. Soğuduktan sonra üzerine hindistan cevizi, tarçın ilave edilebilir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="misafir, post: 15765"] Armut Tatlısı Malzemeler: 6 adet armut 3 su bardağı bal 1 kahve fincanı limon suyu 1 çorba kaşığı hindistan cevizi 1 yemek kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı tarçın Yapılışı: Armudun kabukları soyulur, ortadan ikiye bölünür. Çekirdekleri çıkarılır ve orta kısımları hafifçe oyulur. Oyuk kısmı yukarıya gelecek şekilde tepsiye dizilir. Diğer tarafta bal bir çay fincanı su ile hafifçe sulandırılır, limon suyu ilave edilir ve armutların çukur kısımlarına doldurulur. Üzerine birer küp tereyağı ilave edilir. Tarçın ve hindistan cevizi gezdirilir. Üzeri bir folyo ile örtülüp, orta hararetli fırında armutlar yumuşayıncaya kadar pişirilir. Piştikten sonra folyo çıkarılır, 10 dakika da üstü açık olarak pişirilir. Soğuduktan sonra üzerine hindistan cevizi, tarçın ilave edilebilir [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Atatürk'ün doğduğu şehir?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Armut Tatlısı
Top