Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Merhaba
Ziyaretçi
.
"Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya
BURADAN
ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Armut Bombası
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="Çirkin Kral" data-source="post: 12561" data-attributes="member: 217"><p>Malzemeler</p><p>6 adet Santa Maria armut</p><p>1 su bardağı cekilmiş ceviz</p><p>2 tatlı kaşığı bal</p><p>2 tatlı kaşığı şeker</p><p>1 limon rendesi</p><p>1/2 paket çekilmiş pötibör bisküvisi</p><p>1 paket vanilyalı hazır puding</p><p>2 su bardağı süt</p><p>Süs için toz tarçın</p><p></p><p>Hazırlanışı</p><p>Armutların sap kısımlarını düz olarak keserek ayırın ve kenara koyun. Tamamını Soyun, alt kısmını ayıklayın, kesilen üst kısmından dolma oyar gibi oyularak Hazırlayın. Hazırlanan armutlar ve kesilmiş sapları 2 su bardağı su ile bir Tencerede şeker ilave edilerek haşlayın. Fazla haşlamamalıdır, yumuşak hale Gelmesi yeterlidir. Bir kenarda soğumaya bırakın. Ayrı bir kapta bisküvi, ceviz, Limon rendesi ve bal güzelce karıştırın. Pudingi pişirin, soğumasını bekleyin. Pudingin fazla katı kıvamlı olmaması gerekir. Armutları servis kabına dik olarak Oturtun. Ilık durumdaki puding bir çay kaşığı yardımıyla armutların içine 1-2 Cm. kalınlığında sıvanır. önceden hazırlanan cevizli karışımla armutları üste 1-2 Cm. kalaya kadar doldurun, doldururken kaşıkla üstüne basıp iyice sıkıştırın. En Üste pudingi armutun tamamını kaplayacak şekilde dökün. Son olarak sapı Kapak gibi üzerine oturtun. Bütün armutları bu şekilde doldurduktan sonra Kalan pudingi armutların tümünü örtecek şekilde dökün. En üste tarçın serpin Ve buzdolabında en az 6 saat beklettikten sonra servis yapın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Çirkin Kral, post: 12561, member: 217"] Malzemeler 6 adet Santa Maria armut 1 su bardağı cekilmiş ceviz 2 tatlı kaşığı bal 2 tatlı kaşığı şeker 1 limon rendesi 1/2 paket çekilmiş pötibör bisküvisi 1 paket vanilyalı hazır puding 2 su bardağı süt Süs için toz tarçın Hazırlanışı Armutların sap kısımlarını düz olarak keserek ayırın ve kenara koyun. Tamamını Soyun, alt kısmını ayıklayın, kesilen üst kısmından dolma oyar gibi oyularak Hazırlayın. Hazırlanan armutlar ve kesilmiş sapları 2 su bardağı su ile bir Tencerede şeker ilave edilerek haşlayın. Fazla haşlamamalıdır, yumuşak hale Gelmesi yeterlidir. Bir kenarda soğumaya bırakın. Ayrı bir kapta bisküvi, ceviz, Limon rendesi ve bal güzelce karıştırın. Pudingi pişirin, soğumasını bekleyin. Pudingin fazla katı kıvamlı olmaması gerekir. Armutları servis kabına dik olarak Oturtun. Ilık durumdaki puding bir çay kaşığı yardımıyla armutların içine 1-2 Cm. kalınlığında sıvanır. önceden hazırlanan cevizli karışımla armutları üste 1-2 Cm. kalaya kadar doldurun, doldururken kaşıkla üstüne basıp iyice sıkıştırın. En Üste pudingi armutun tamamını kaplayacak şekilde dökün. Son olarak sapı Kapak gibi üzerine oturtun. Bütün armutları bu şekilde doldurduktan sonra Kalan pudingi armutların tümünü örtecek şekilde dökün. En üste tarçın serpin Ve buzdolabında en az 6 saat beklettikten sonra servis yapın. [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
En iyi yönetim şekli?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Armut Bombası
Top