Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Merhaba
Ziyaretçi
.
"Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya
BURADAN
ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Arap Yemekleri - Dünya Mutfağı
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="ZeyNoO" data-source="post: 387817" data-attributes="member: 10904"><p><strong><span style="color: #FF0000">TABOULE (LÜBNAN) </span></strong></p><p><strong></strong></p><ul> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 ½ çay bardağı Bulgur </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 demet Maydanoz </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>3 adet Domates </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 adet Soğan </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 adet Limonun Suyu </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>İki buçuk çorba kaşığı Zeytinyağı </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>Taze Nane </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>Tuz </strong></li> </ul><p></p><p><strong>Öncelikle bulguru suyunu çekene kadar haşlayın. </strong></p><p><strong>Domatesi küçük küpler biçiminde doğrayın. Maydanozu, soğanı ve naneyi incecik kıyın. Bulgurla karıştırın. Tuzunu katın. Limon suyu ve zeytinyağını üzerine </strong></p><p><strong>gezdirin. İyice harmanlayıp servis yapın.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ZeyNoO, post: 387817, member: 10904"] [B][COLOR="#FF0000"]TABOULE (LÜBNAN) [/COLOR] [LIST] [*]1 ½ çay bardağı Bulgur [*]2 demet Maydanoz [*]3 adet Domates [*]1 adet Soğan [*]1 adet Limonun Suyu [*]İki buçuk çorba kaşığı Zeytinyağı [*]Taze Nane [*]Tuz [/LIST] Öncelikle bulguru suyunu çekene kadar haşlayın. Domatesi küçük küpler biçiminde doğrayın. Maydanozu, soğanı ve naneyi incecik kıyın. Bulgurla karıştırın. Tuzunu katın. Limon suyu ve zeytinyağını üzerine gezdirin. İyice harmanlayıp servis yapın.[/B] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
En iyi yönetim şekli?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Arap Yemekleri - Dünya Mutfağı
Top