Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Arap Yemekleri - Dünya Mutfağı
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="ZeyNoO" data-source="post: 387812" data-attributes="member: 10904"><p><strong><span style="color: #FF0000">BALIKLI KUSKUS (FAS) </span></strong></p><p><strong></strong></p><ul> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 çay bardağı kuskus </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 kutu konserve ton balığı </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>3 taze soğan </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 yumurta (katı haşlanmış) </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>Mayonez </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>Tuz </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>Dereotu </strong></li> </ul><p></p><p><strong>Kuskusu haşlayın, süzün ve soğutun.Yumurtalarınızı katı haşlayıp, minik doğrayın..Derince bir kaseye mayonez, ince kıyılmış taze soğan ve dereotunu alın. Yağı süzülmüş ton balıklarını ekleyin, çatalla liflerine ayırın. Malzemelerinize yumurta ve kuskuslarınızı ekleyin, tuzunu ayarlayın. Tüm malzemeyi iyice karıştırın.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ZeyNoO, post: 387812, member: 10904"] [B][COLOR="#FF0000"]BALIKLI KUSKUS (FAS) [/COLOR] [LIST] [*]1 çay bardağı kuskus [*]2 kutu konserve ton balığı [*]3 taze soğan [*]2 yumurta (katı haşlanmış) [*]Mayonez [*]Tuz [*]Dereotu [/LIST] Kuskusu haşlayın, süzün ve soğutun.Yumurtalarınızı katı haşlayıp, minik doğrayın..Derince bir kaseye mayonez, ince kıyılmış taze soğan ve dereotunu alın. Yağı süzülmüş ton balıklarını ekleyin, çatalla liflerine ayırın. Malzemelerinize yumurta ve kuskuslarınızı ekleyin, tuzunu ayarlayın. Tüm malzemeyi iyice karıştırın.[/B] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Turizmin başkenti olarak bilinen güneydeki ilimiz?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Arap Yemekleri - Dünya Mutfağı
Top