K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 18 Ags 2016 #1 bilgisayarın başında boş kaldığım zamanlarda yapmaya çalıştığım manzara resimlerini paylaşmak istedim, tamamen hayal ürünü olan manzaralardır.. şimdi birde beğenilerinize sunuyorum..
bilgisayarın başında boş kaldığım zamanlarda yapmaya çalıştığım manzara resimlerini paylaşmak istedim, tamamen hayal ürünü olan manzaralardır.. şimdi birde beğenilerinize sunuyorum..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 18 Ags 2016 #5 dderya dediki: Cok guzel valla bunlarin yagli boya halini de yapabilirsin bence Genişletmek için tıklayın... şu an fikir olarak alt yapıyı oluşturuyorum aslında..ders alarak başlamak gibi bir düşüncemde var..
dderya dediki: Cok guzel valla bunlarin yagli boya halini de yapabilirsin bence Genişletmek için tıklayın... şu an fikir olarak alt yapıyı oluşturuyorum aslında..ders alarak başlamak gibi bir düşüncemde var..
dderya kOkOşŞ V.I.P 18 Ags 2016 #6 Cok keyifli olacaktir, yetenegini ortaya cikarir ve burda bizlerle de paylasirsin
kardelenn Özel Üye Özel üye 19 Ags 2016 #7 Başlamak başarmanin yarısıdır @kasif gayet başarılısın bencede gizli kalmamali yetenekler öyle degilmi
Başlamak başarmanin yarısıdır @kasif gayet başarılısın bencede gizli kalmamali yetenekler öyle degilmi
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 19 Ags 2016 #8 kardelenn dediki: Başlamak başarmanin yarısıdır @kasif gayet başarılısın bencede gizli kalmamali yetenekler öyle degilmi Genişletmek için tıklayın... ahh sevgili kardelen bu konuşmayı bir yerden hatırlıyorum ya nereden bir türlü çıkaramadım..
kardelenn dediki: Başlamak başarmanin yarısıdır @kasif gayet başarılısın bencede gizli kalmamali yetenekler öyle degilmi Genişletmek için tıklayın... ahh sevgili kardelen bu konuşmayı bir yerden hatırlıyorum ya nereden bir türlü çıkaramadım..
kardelenn Özel Üye Özel üye 19 Ags 2016 #9 kAşİf dediki: ahh sevgili kardelen bu konuşmayı bir yerden hatırlıyorum ya nereden bir türlü çıkaramadım.. Genişletmek için tıklayın...
kAşİf dediki: ahh sevgili kardelen bu konuşmayı bir yerden hatırlıyorum ya nereden bir türlü çıkaramadım.. Genişletmek için tıklayın...