Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Alman Yemekleri - Dünya Mutfağı
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="ZeyNoO" data-source="post: 385664" data-attributes="member: 10904"><p><strong><span style="color: #FF0000">PATATES SALATASI (ALMANYA) </span></strong></p><p><strong></strong></p><ul> <li data-xf-list-type="ul"><strong>500 gram sarı patates (4 büyükçe) </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>biraz tuz </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 kahve fincanı sirke </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 baş soğan </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 kahve fincanı zeytinyağı </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 tatlı kaşığı hardal </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 demet yeşil soğan </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 kahve kaşığı karabiber </strong></li> </ul><p></p><p><strong>1) Bir kaba 500 gram sarı patates ile üstlerini iyice kaplayabilecek kadar su koyduktan sonra, patatesler yumuşak bir hal alıncaya kadar haşlamalı, sonra da bunları sudan çıkararak derhal kabuklarını ayıklanmalıdır. </strong></p><p><strong>2) Patateslerin kabuklarının ayıklanması sona erince bunları soğutmadan derhal büyükçe bir kâseye fındık büyüklüğünde parçalara doğramalı, sonra kâsedeki bu patateslere, 1 miktar tuz, 2 kahve fincanı sirke, 1 kahve fincanı zeytinyağı, 2 tatlı kaşığı hardal, 1 kahve kaşığı karabiber ile, çentilircesine küçük doğranmış 1 orta baş kuru soğanı da ilâve etmeli ve patatesler sirke ve yağı iyice çekipde mayonezimsi bir hal alıncaya kadar bunları tahta kaşıkla on, on beş dakika çevirircesine karıştırmalıdır.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ZeyNoO, post: 385664, member: 10904"] [B][COLOR="#FF0000"]PATATES SALATASI (ALMANYA) [/COLOR] [LIST] [*]500 gram sarı patates (4 büyükçe) [*]biraz tuz [*]2 kahve fincanı sirke [*]1 baş soğan [*]1 kahve fincanı zeytinyağı [*]2 tatlı kaşığı hardal [*]1 demet yeşil soğan [*]1 kahve kaşığı karabiber [/LIST] 1) Bir kaba 500 gram sarı patates ile üstlerini iyice kaplayabilecek kadar su koyduktan sonra, patatesler yumuşak bir hal alıncaya kadar haşlamalı, sonra da bunları sudan çıkararak derhal kabuklarını ayıklanmalıdır. 2) Patateslerin kabuklarının ayıklanması sona erince bunları soğutmadan derhal büyükçe bir kâseye fındık büyüklüğünde parçalara doğramalı, sonra kâsedeki bu patateslere, 1 miktar tuz, 2 kahve fincanı sirke, 1 kahve fincanı zeytinyağı, 2 tatlı kaşığı hardal, 1 kahve kaşığı karabiber ile, çentilircesine küçük doğranmış 1 orta baş kuru soğanı da ilâve etmeli ve patatesler sirke ve yağı iyice çekipde mayonezimsi bir hal alıncaya kadar bunları tahta kaşıkla on, on beş dakika çevirircesine karıştırmalıdır.[/B] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Sarı kırmızı renkleri ile ünlü futbol takımımız?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Alman Yemekleri - Dünya Mutfağı
Top