Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Merhaba
Ziyaretçi
.
"Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya
BURADAN
ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Alman Yemekleri - Dünya Mutfağı
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="ZeyNoO" data-source="post: 385663" data-attributes="member: 10904"><p><strong><span style="color: #FF0000">ALMAN USULÜ SOĞAN ÇORBASI </span></strong></p><p><strong></strong></p><ul> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 kg soğan (ince doğranmış) </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>60 gr (4 çorba kaşığı) tereyağı </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 çorba kaşığı un </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 defne yaprağı (ufalanmış) </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 tatlı kaşığı tuz </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 çay kaşığı karabiber </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2+1/2 su bardağı süt </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2+1/2 su bardağı tavuk suyu </strong></li> </ul><p></p><p><strong>Büyük boy bir tencerede tereyağı, ağır ateşte eritiniz. Yağ kızınca soğanları koyup 5-6 dakika, renkleri pembeleşinceye kadar karıştırarak pişiriniz. Tahta bir kaşıkla unu ekleyip 2 dakika, rengi pembeleşene kadar kavurunuz. Defne yaprağı, tuz ve biberi serpiniz. </strong></p><p><strong>Tencereyi ateşten alıp, yavaş yavaş ve sürekli karıştırarak sütü ekleyiniz. </strong></p><p><strong>Et suyunu da boşaltıp, tencereyi yeniden ateşe oturttuktan sonra, arasıra karıştırarak kaynatınız. Kaynayınca tencerenin kapağını kapatıp, ağır ateşte 30 dakika, soğanlar iyice yumuşayana kadar kaynatınız. Tencereyi ateşten alıp, çorbayı ısıtılmış bir çorba kasesine aktararak, servis ediniz.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ZeyNoO, post: 385663, member: 10904"] [B][COLOR="#FF0000"]ALMAN USULÜ SOĞAN ÇORBASI [/COLOR] [LIST] [*]1 kg soğan (ince doğranmış) [*]60 gr (4 çorba kaşığı) tereyağı [*]1 çorba kaşığı un [*]2 defne yaprağı (ufalanmış) [*]1 tatlı kaşığı tuz [*]1 çay kaşığı karabiber [*]2+1/2 su bardağı süt [*]2+1/2 su bardağı tavuk suyu [/LIST] Büyük boy bir tencerede tereyağı, ağır ateşte eritiniz. Yağ kızınca soğanları koyup 5-6 dakika, renkleri pembeleşinceye kadar karıştırarak pişiriniz. Tahta bir kaşıkla unu ekleyip 2 dakika, rengi pembeleşene kadar kavurunuz. Defne yaprağı, tuz ve biberi serpiniz. Tencereyi ateşten alıp, yavaş yavaş ve sürekli karıştırarak sütü ekleyiniz. Et suyunu da boşaltıp, tencereyi yeniden ateşe oturttuktan sonra, arasıra karıştırarak kaynatınız. Kaynayınca tencerenin kapağını kapatıp, ağır ateşte 30 dakika, soğanlar iyice yumuşayana kadar kaynatınız. Tencereyi ateşten alıp, çorbayı ısıtılmış bir çorba kasesine aktararak, servis ediniz.[/B] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Turizmin başkenti olarak bilinen güneydeki ilimiz?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Alman Yemekleri - Dünya Mutfağı
Top