Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Alman Yemekleri - Dünya Mutfağı
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="ZeyNoO" data-source="post: 385656" data-attributes="member: 10904"><p><strong><span style="color: #FF0000">BALLI BADEMLİ ALMAN PASTASI </span></strong></p><p><strong></strong></p><ul> <li data-xf-list-type="ul"><strong>175gr. şeker </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>4 yumurta </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>175 gr. un </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 tatlı kaşığı kabartma tozu </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>Üstü: </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>100 gr. file badem </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>4 tatlı kaşığı bal </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 paket vanilyalı ya da limonlu Creme Ole </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>500 gr. çiğ krema </strong></li> </ul><p></p><p><strong>Fırını 175° C'ye ısıtın. Yumurta aklarını çırparak kar yapın. İçine sarılarını ekleyip çırpın. Şekeri ekleyerek çırpmaya devam edin. En son unu ve kabartma tozunu karıştırın. Hamuru yağlanmış kelepçeli kalıba dökün. Üstüne file bademleri yerleştirin. Yaklaşık 25-30 dakika bademler kızarana kadar pişirin. Fırından çıkardıktan 2-3 dakika sonra misina yardımıyla veya bıçakla ortadan ikiye bölün. Keklerin soğumalarını bekleyin. Kremayı çırpın, üstüne creme ole'yi ekleyip homojen bir karışım olana kadar çırpmaya devam edin. Karışımı kekin üstüne yayıp, üst kek parçayı kapatın. 4 kaşIk baLI IsItIp kekin üzerine sürün.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ZeyNoO, post: 385656, member: 10904"] [B][COLOR="#FF0000"]BALLI BADEMLİ ALMAN PASTASI [/COLOR] [LIST] [*]175gr. şeker [*]4 yumurta [*]175 gr. un [*]1 tatlı kaşığı kabartma tozu [*]Üstü: [*]100 gr. file badem [*]4 tatlı kaşığı bal [*]1 paket vanilyalı ya da limonlu Creme Ole [*]500 gr. çiğ krema [/LIST] Fırını 175° C'ye ısıtın. Yumurta aklarını çırparak kar yapın. İçine sarılarını ekleyip çırpın. Şekeri ekleyerek çırpmaya devam edin. En son unu ve kabartma tozunu karıştırın. Hamuru yağlanmış kelepçeli kalıba dökün. Üstüne file bademleri yerleştirin. Yaklaşık 25-30 dakika bademler kızarana kadar pişirin. Fırından çıkardıktan 2-3 dakika sonra misina yardımıyla veya bıçakla ortadan ikiye bölün. Keklerin soğumalarını bekleyin. Kremayı çırpın, üstüne creme ole'yi ekleyip homojen bir karışım olana kadar çırpmaya devam edin. Karışımı kekin üstüne yayıp, üst kek parçayı kapatın. 4 kaşIk baLI IsItIp kekin üzerine sürün.[/B] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
En iyi yönetim şekli?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Alman Yemekleri - Dünya Mutfağı
Top