Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Alman Yemekleri - Dünya Mutfağı
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="ZeyNoO" data-source="post: 385655" data-attributes="member: 10904"><p><strong><p style="text-align: center"><strong><a href="http://www.cerezforum.com" target="_blank"><span style="color: #FF0000"><span style="font-size: 15px">Alman Yemekleri - Dünya Mutfağı</span></span></a></strong></p><p></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong><span style="color: #FF0000">ALMAN KURABİYESİ </span></strong></p><p><strong></strong></p><ul> <li data-xf-list-type="ul"><strong>5 Bardak Un </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>375 gr. Tereyağı </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 Yemek Kaşığı Krem Şanti </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 Tatlı Kaşığı Maya </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>100 gr. İri Taneli Toz Şeker </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 Yumurtanın Sarısı </strong></li> </ul><p></p><p><strong>Yağı, unu ve parçalara ayırdığınız mayayı bir el mikseri ile iyice karıştırın. Daha sonra elinizin de yardımı ile yumuşak bir hamur oluşturun. Sıcak bir ortamda üstü kapalı bir biçimde 20 dk. bekletin. Hamuru unlanmış bir zeminde yarım santim kalınlığında açın. 6,5 cm çapında ortası 2,5 cm kesilmiş kurabiyeler oluşturun. Halkaları tabanında yağlı kağıt bulunan bir tepsiye yerleştirin, yumurta sarısı ile sıvayın ve şekerleri üzerine serpiştirin. 175 derece ısıda 12-15 dk. pişirin ve soğumaya bırakın</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ZeyNoO, post: 385655, member: 10904"] [B][CENTER][B][URL="http://www.cerezforum.com"][COLOR="#FF0000"][SIZE=4]Alman Yemekleri - Dünya Mutfağı[/SIZE][/COLOR][/URL][/B][/CENTER] [COLOR="#FF0000"]ALMAN KURABİYESİ [/COLOR] [LIST] [*]5 Bardak Un [*]375 gr. Tereyağı [*]1 Yemek Kaşığı Krem Şanti [*]1 Tatlı Kaşığı Maya [*]100 gr. İri Taneli Toz Şeker [*]2 Yumurtanın Sarısı [/LIST] Yağı, unu ve parçalara ayırdığınız mayayı bir el mikseri ile iyice karıştırın. Daha sonra elinizin de yardımı ile yumuşak bir hamur oluşturun. Sıcak bir ortamda üstü kapalı bir biçimde 20 dk. bekletin. Hamuru unlanmış bir zeminde yarım santim kalınlığında açın. 6,5 cm çapında ortası 2,5 cm kesilmiş kurabiyeler oluşturun. Halkaları tabanında yağlı kağıt bulunan bir tepsiye yerleştirin, yumurta sarısı ile sıvayın ve şekerleri üzerine serpiştirin. 175 derece ısıda 12-15 dk. pişirin ve soğumaya bırakın[/B] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Turizmin başkenti olarak bilinen güneydeki ilimiz?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Alman Yemekleri - Dünya Mutfağı
Top