• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Allah Erdoğan'dan razı olsun o olmasa napardık bey?

evet efendim...

kitlelerin o yüce varlığın bir hareketiyle toplu intiharlara yöneleceği, ileri görüşlü, iyimser, kahraman suratlı, kaslı, heybetli, yakışıklı, karizmatik, pak simalı dürüst ve kişilik karakteri tam oturmuş olan sayın ak parti sahibi, ulu önder yüce başbakanımız sayın recep tayyip erdoğan hakkında halkın genel fikri ve tayyip erdoğan olmasa halkın düşeceği çaresizlik, fakirlik, ahlaksızlık çukurunu bildiği gerçeğini ifade eden cümle.

bugün duyduğum ve beni gerçekten çok mutlu edip ülkemizin geleceği açısından tarihe geçmesi gereken, türkiye'nin nereden nereye gelip kaç yüz yıl ileri gittiğimizi tahmin bile edemediğimiz, siyasetimizi ileri götüren tayyip erdoğan ve silah arkadaşlarının başarısını açığa vuran halk arası cümlesi. sakallarımı jölelemiş, yatalak valideciğimin kızarttığı ekmeğe milupamı sürerek yemiş, ardından da uzun parliamentimden bir dal yakarak tüm müslümanlığımla sokağa çıkmış, ağır ağır yürüyordum tüm ak partililiğimle.

parka doğru yöneldim, kızlar gençler falan oturuyordu. belki bir ekmek çıkar diye düşündüm. yani ekmek çıkar dediğim bir kafir ateist izmirli kız falan gelir de çok feci yola getiririm diye düşünmüştüm. oturdum banka ve bir dal sigara daha yaktım.

tam o esnada yan bankta oturan gayet nurlu, evliya suratlı bir teyze ile gayet mütedeyyin eşi beyefendinin sohbetlerine kulak kesildim. aralarından nur sızmıyordu, çok iyi anlaşıyorlardı bence. adam allah razı olsun şu tayyip'ten yav, parka bile gelebiliyoruz artık ne güzel mahallemize park yaptı. artık öyle sıralara girmemize gerek kalmıyo yov. her yerden sanamızı ekmeemüüzü alabiliyoz yauv diyordu.

hanımı ise çok doğru söylüyorsun beey, iyi ki ak parti'ye oy vermişiz. böyle tayyip erdoğan gibi adamlar 100 yılda bir çıkar. allah'a çok şükür tayyip erdoğan bu yüzyılda türklere bahşedildi, allah ondan razı olsun tayyip erdoğan olmasa napardık beeey diye de devam etti. yüzümde dualar açtı valla ya. çok mutlu oldum arkadaşlar gerçekten. daha yeni eve geldim yarım köfte yedim köfteci refik abi bedavaya verdi gıdığımı sevip. allah herkese ne verirse hayırlısını versin yaa.
 
Top