• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Fenerbahçe Alex'ten play-off'a karşı atak!

BeReNN

Alyam?
Özel üye
Süper Lig, Avrupa ve Türkiye Kupası'yla birlikte oldukça uzun bir sezonun kendilerini beklediğinin altını çizen Brezilyalı, “Buna bir de play-off'u eklerseniz, yoğun maç trafiğinde oyuncular çok zorlanır” dedi

662013_detay.jpg


KOCAMAN'DAN FARKLI BAKTI

Türk futbolu yeni sezonda yepyeni bir ‘sistemle' tanışacak. Sezonun en büyüğünü 34 haftalık lig maratonu değil, bu yoğun mücadele sonrası ilk 4 takımın oynayacağı play-off maçları yani 40 hafta belirleyecek. Türk futbolunda herkes bu konuyu tartışırken Fenerbahçe adına ilk yorum, teknik direktör Aykut Kocaman'dan gelmişti. Başarılı hoca yaptığı ilk açıklamada sistemin adil olduğunu ve uzun vadede yarar sağlayacağını belirtmişti. Sarı- Lacivertli kulübün gözbebeği Alex de Souza ise bu konuya hocasından farklı bir gözlükle baktı. HABERTÜRK'e özel açıklamalar yapan kaptan, play-off sistemini doğru bulmadığını söyledi.

‘BURASI BENİM EVİM GİBİ'

Getafe'deki hedeflerine de değinen Okçu, “Eski Güiza'yı yeniden göstermek, goller atıp, takım arkadaşlarıma yardımcı olmak ve Avrupa kupalarına katılabilmemize yardımcı olmak istiyorum. Fiziksel olarak mükemmel durumdayım. Burası evim gibi. Kariyerimin en başarılı dönemlerinden birini burada yaşadım. Bu başarıları tekrarlamak istiyorum. Geçen sezon oldukça zorlanan Getafe'nin bu sezon daha iyi olmasına yardımcı olmayı hedefliyorum” diye konuştu.

SAKATLIK VURGUSU

Süper Lig'in çok zor ve sert bir lig olduğunun altını çizen Fenerbahçe'nin tecrübeli yıldızı Alex, olaya futbolcuların gözünden baktı. Alex, “Süper Lig'de 34 maç oynuyorsunuz. Ayrıca Türkiye Kupası maçları var. Bizim gibi Avrupa'da mücadele eden takımların bu kulvarda da mücadeleleri olacak. Bu gerçekten sert ve zorlu bir süreç. Bu yoğun trafiğin yanına bir de sezon sonu play-off maçlarını eklerseniz oyuncular çok zorlanır. Gerek performans gerekse de sakatlık açısından bu kadar yoğun ve fazla maç trafiği futbolcular için dezavantaj. Ben açıkça kararı beğenmediğimi ve doğru bulmadığımı söylebilirim” diye konuştu.

HTSPOR
 
Top