Giyilebilir Teknoloji Akıllı gözlük Huawei X Gentle Monster Eyewear II

Bluetooth bağlantılı akıllı gözlük Huawei X Gentle Monster Eyewear II ve Hi-Fi destekli kafa bantlı kulaklık Huawei FreeBuds Studio, Türkiye’de ön satışa çıktı. İşte Huawei’nin gözlüğünün özellikleri ve Türkiye fiyatı...

Huawei X Gentle Monster Eyewear II

Huawei’nin geçen ay tanıttığı Bluetooth bağlantılı gözlüğü Huawei X Gentle Monster Eyewear II ve yüksek kaliteli kablosuz tam kulaklığı Huawei FreeBuds Studio, Huawei Online Mağaza’da ön satışa sunuldu. Huawei’nin, Güney Koreli optik markası Gentle Monster’ın tasarımıyla geliştirdiği Eyewear II, dışarıya ses sızıntısını engelleyen akustik gizlilik özelliğine sahip.

Huawei X Gentle Monster Eyewear II

Yarı-açık şekilde tasarlanan ultra ince hoparlörler, ses sızıntısını ortadan kaldırırken yüksek tanımlı stereo ses performansı sunuyor. Güncellenen Akıllı Etkileşim işlevi ile gelen Eyewear II, 128 mm² geniş diyafram sayesinde titreşimli ses dalgaları üretebiliyor.

Özel konuşmalar için akustik bir tasarıma sahip olan gözlüğün sol çerçeve tarafını sıkıştırarak eşleştirme moduna giriliyor. Kaydırmaya dayalı ses kontrolleri ve çift dokunma sesli kontrolleri gibi çok yönlü dokunma kontrolleri bulunan Eyewear II’de parçaları atlamak veya ses seviyesini ayarlamak için çerçeve tarafı boyunca kaydırmak gerekiyor.

Huawei X Gentle Monster Eyewear II

Gözlükte, müziği oynatmak / duraklatmak için sağ çerçeve tarafına çift dokunmak, sesli asistanı uyandırmak için sol çerçeve tarafına iki kez dokunmak, bir aramayı cevaplamak / sonlandırmak için de çerçevenin her iki tarafına çift dokunmak yeterli oluyor.

85 mAh’lil pil barındıran Huawei’nin akıllı gözlüğü, tam şarj ile 5 saatlik ses çalma süresi sunuyor. Bluetooth 5.2 destekli gözlüğün ana çerçevesinde iki silikon mikrofon ve hoparlör için solda ve sağda bir dinamik sürücü birimi bulunuyor.

Siyah renkle gelen Huawei X Gentle Monster Eyewear II’ün Türkiye satış fiyatı 4 bin 999 TL olarak açıklandı. Huawei Online Mağaza üzerinden satışa sunulan Huawei X Gentle Monster Eyewear II’nin gönderilerine 20 Kasım tarihinden sonra başlanacak.
 
Top