Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Akdeniz Gülü
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="~meLek~" data-source="post: 717028" data-attributes="member: 111764"><p><strong></strong></p><p><strong><span style="color: #FF0000">Malzemeler:</span></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>3 Su bardağı un</strong></p><p><strong>4 Adet yumurta</strong></p><p><strong>2 Çay bardağı nişasta</strong></p><p><strong>10 Yemek kaşığı tereyağı</strong></p><p><strong>3 Adet limonun suyu</strong></p><p><strong>1 Su bardağından fazla tozşeker</strong></p><p><strong>1 Su bardağı dövülmüş antepfıstığı</strong></p><p><strong>Şerbeti için :</strong></p><p><strong>4 Su bardağı su</strong></p><p><strong>2 Su bardağı tozşeker</strong></p><p><strong>Yarım limon suyu</strong></p><p><strong><span style="color: #FF0000"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #FF0000">Hazırlanışı:</span></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Öncelikle tozşeker ile suyu kaynatıp, limon suyunu ekleyin.</strong></p><p><strong>Hazırladığınız şerbeti soğumaya bırakın.</strong></p><p><strong>Un, yumurta ve limon suyunu yoğurup, parçalar koparın.</strong></p><p><strong>Üzerini nişasta serpip, yaklaşık 5 dakika dinlendirin.</strong></p><p><strong>Oklava ile tek tek açın.</strong></p><p><strong>Tüm yufkaların aralarına eritilmiş tereyağı sürüp, üst üste dizin.</strong></p><p><strong>Bıçakla kare biçiminde kesin.</strong></p><p><strong>Uçlarını içe doğru bohça biçiminde katlayın.</strong></p><p><strong>Biraz daha tereyağı sürüp, önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 45 dakika pişirin.</strong></p><p><strong>Önceden hazırladığınız ılık şerbeti üzerine gezdirin.</strong></p><p><strong>Şerbetini çekince servis yapın. </strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="~meLek~, post: 717028, member: 111764"] [B] [COLOR="#FF0000"]Malzemeler:[/COLOR] 3 Su bardağı un 4 Adet yumurta 2 Çay bardağı nişasta 10 Yemek kaşığı tereyağı 3 Adet limonun suyu 1 Su bardağından fazla tozşeker 1 Su bardağı dövülmüş antepfıstığı Şerbeti için : 4 Su bardağı su 2 Su bardağı tozşeker Yarım limon suyu [COLOR="#FF0000"] Hazırlanışı:[/COLOR] Öncelikle tozşeker ile suyu kaynatıp, limon suyunu ekleyin. Hazırladığınız şerbeti soğumaya bırakın. Un, yumurta ve limon suyunu yoğurup, parçalar koparın. Üzerini nişasta serpip, yaklaşık 5 dakika dinlendirin. Oklava ile tek tek açın. Tüm yufkaların aralarına eritilmiş tereyağı sürüp, üst üste dizin. Bıçakla kare biçiminde kesin. Uçlarını içe doğru bohça biçiminde katlayın. Biraz daha tereyağı sürüp, önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 45 dakika pişirin. Önceden hazırladığınız ılık şerbeti üzerine gezdirin. Şerbetini çekince servis yapın. [/B] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Atatürk'ün doğduğu şehir?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Akdeniz Gülü
Top