yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 29 Ock 2007 #1 Herkes kendi keşkesini yazsın. Bakalım ne pişmanlıklar var ne iç çekmeler yaşandı şimdiye kadar...
rehber85 Özel Üye Özel üye 29 Ock 2007 #2 Keşke 5 puan fazla çekebilseydim 4 yıl önce OSSde Şuan bambaşka bir yerde olurdum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 29 Ock 2007 #3 Şu an inanın keşke diyebileceğim birşey gelmiyor aklıma.
kelebek -ütopik- V.I.P 29 Ock 2007 #5 Keşke o 4 doğru sorumu silip yanlış yapmasaydım ama belki de böylesi daha iyi olacak
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 29 Ock 2007 #6 Bu gün sınavda görevliydim. Sınavın sonuna doğru iki kişi kaldı. Baktım bir bayan sürekli slip şıkları değiştiriyor. Emin ol değiştirdiklerin başını ağrıtacak dedim Sonra değiştirmekten vazgeçti. Umarım şu an bana kızmıyordur .)
Bu gün sınavda görevliydim. Sınavın sonuna doğru iki kişi kaldı. Baktım bir bayan sürekli slip şıkları değiştiriyor. Emin ol değiştirdiklerin başını ağrıtacak dedim Sonra değiştirmekten vazgeçti. Umarım şu an bana kızmıyordur .)
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 13 Ock 2009 #7 keske firsatim olsaydida okusaydim ((