Ağaoğlu'ndan devlere destek!

BeReNN

Alyam?
Özel üye
A Milli Erkek Basketbol Takımı, Litvanya'da düzenlenecek Avrupa şampiyonasının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
662362_detay.jpg


Şampiyona öncesi, İstanbul'da yarın başlayacak Adidas İstanbul Cup'ta mücadele edecek ''Ay Yıldızlılar'', Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gerçekleştirdiği basına kapalı antrenmanla çalışmalarına devam etti.

Milliler, başantrenör Orhun Ene yönetiminde 2 saat süren antrenmanda, kondisyon merkezinde ağırlık çalışıp, sahada şut idmanı yaptılar.

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Hamdi Topçu ve işadamı Ali Ağaoğlu millileri ziyaret ederek, Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ve yönetim kurulu üyesi Ali Osman Tobay ile antrenmanı izlediler.

Milli takım, hazırlıklarını bu akşam basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Millileri ziyaret eden THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Topçu'nun, basketbolcularla bir araya gelerek şampiyona öncesinde başarı dileklerini ilettiği bildirildi.

Topçu'nun yaptığı açıklamada, kalplerinin ''12 Dev Adam''da olduğunu belirterek ''Geçtiğimiz sene ülkemizde düzenlenen dünya şampiyonasında ikinci olan millilerimizin bu yıl Avrupa şampiyonasında daha da başarılı olacağına yürekten inanıyoruz. Onlara güvencimiz tam. Her zaman onların yanındayız'' şeklinde ifadeler kullandığı belirtildi.

Topçu'nun ziyarette oyunculara ve teknik ekibe müzik CD'si hediye ettiği kaydedildi.

İşadamı Ağaoğlu'nun da millilere şampiyona için başarı dileklerinde bulunduğu belirtildi.
 
Top