Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Merhaba
Ziyaretçi
.
"Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya
BURADAN
ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Afgan Yemekleri - Dünya Mutfağı
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="ZeyNoO" data-source="post: 385672" data-attributes="member: 10904"><p><strong><span style="color: #FF0000">AFGAN PİLAVI </span></strong></p><p><strong><span style="color: #FF0000"></span></strong></p><ul> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 Kaşık yağ </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>4 Bardak su </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>Biber, baharat, tuz. </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 Kg. kuşbaşı et </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 Bardak pirinç </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 Soğan </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>3 Havuç </strong></li> </ul><p></p><p><strong>Kuşbaşı et, ince kıyılmış soğanla birlikte yağla kavrulur ve et, suyunu bırakıp çekinceye kadar kaynatılır, sonra ince kıyılmış havuç konur. Onunla da kavrulduktan sonra pirince yetecek kadar su ve tuz konur, pirinç katılır. Pişirilir. Baharat atılıp karıştırıldıktan sonra servis yapılır.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ZeyNoO, post: 385672, member: 10904"] [B][COLOR="#FF0000"]AFGAN PİLAVI [/COLOR] [LIST] [*]2 Kaşık yağ [*]4 Bardak su [*]Biber, baharat, tuz. [*]1 Kg. kuşbaşı et [*]2 Bardak pirinç [*]2 Soğan [*]3 Havuç [/LIST] Kuşbaşı et, ince kıyılmış soğanla birlikte yağla kavrulur ve et, suyunu bırakıp çekinceye kadar kaynatılır, sonra ince kıyılmış havuç konur. Onunla da kavrulduktan sonra pirince yetecek kadar su ve tuz konur, pirinç katılır. Pişirilir. Baharat atılıp karıştırıldıktan sonra servis yapılır.[/B] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Ülkemizin kuzeyindeki deniz hangisidir? (bitişik yazınız)
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Afgan Yemekleri - Dünya Mutfağı
Top