• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Adını koyamadığım Mutlu Olmak İÇİn Sevme

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Bu hayatta sevmek..sevmenin en güzel tarafı olsa gerek neden hep umut dolu olur insan sevince? aşk hep bi oyundur sahte insanların düşlerindeki bi bulut işlemesi bulutun gri işlemesi işte olay sadece bu seviyorum diyebilmek ama nedense hep aynı döngüde bu aşklar hep aynı oyunu oynuyor sanki senaryolar aynı insanları farklı gibi.

Sevgi mululugu getirmez mi?o zaman niçin mutlu olmak için sevme.durup düşünmeyiz mi aşkın acımasızca oldugunu öyle bir girer ki aldıgın nefeste hissedersin adımlarını sanki ona atarcasına bir heycanla atarsın ama bilemezsin onu içinde yaşattıgını ve bi gün her şey bittiginde hayatın sadece aşk için var oldugunu anlayacaksın o gün elinden tutmayacak kimse sana yürü demeyecek artık bitmiş olacak gördüklerin artık zewk vermeyecek gülmek isteyecek ama gülemeyeceksin halbuki hep aşkı istemiştin işte bedeli bu agırlıgın altında ezilmekten bıkacaksın işte o zaman diyeceksin mutlu olmak için sevme diye artık çok geç yaşandı beyninde bir kere dön diyemeden yumacaksın gözlerini hayata...

sönmeyen güneşlerse daha bir güçlü zaten???

sonra hep bi umut olur yeni mutlu olmayı artık çok geçtir sevmişsindir bir kere durduramazsın,aşıkken uçarsın kuş gibi gün gelipte kanafın kırılıp düştüğünde artık mahkumsundur düştügün yerden kalkamayıp oldugun yerden hawaya bakmaya..ne care bulursun uçmaya ne de olduğunda güzeldir tıpkı iyi gün dostu gibi..

aşkı iki türlü yaşarsın biri başkalarının tecrübelerinden yararlanıp acı çekmeden yaşamak diğeri ise duvarlara çarpa çarpa canını acıta acıta kanını döke gitsin..

bide iki gönül bir olunca samanlık seyran olur demeniz yok mu? insanı çileden çıkarır sevgi parasız çekilmez yahu biraz gerçekci olun önce sağlık sonra iş en son aşk bir insanın hayatında ki en son üzer beklemediğin bir anda tekme yersin belki oda üzülür en az senin kadar ama bitmiştir artık sonra mı?sabahlar bir türlü olmaz güneş senin için doğmaz nefes alamadığını hissedersin geri dönmek istersin dönemezsin kırılmışsındır bikere..onsuz gideceğini bilmek ve bu kadar zavallı hale gelmendir..

bunları okuduktan öğrendikten sonra hala aşka karşı hala aşksız bir hayat düşünemiyorum uğraşma arkadaş kitaplarla falan sana en yakın olan hastanenin psikiyatri bölümüne başvur..

aşkı yaşayan böyledir işte ya yaşamayanındüşündünüzmü?ben düşündüm hemde çok..hayat onun için tozpembedir kaybetme korkusu yoktur yn umutludur hayattan bir pişman yaşamayan bin...

acını çek, ağla ,ağlamak güzeldir süzülürken yaşlar gözünden sakın utanma yalnız abartma şu gelip geçici dünyada herşeye rağmen var olmak güzeldir hem artık bitti diye üzülme yaşandı sevin...güneşi görmek istiyorsan gölgeden çıkman gerekir hayata kendine ikinci bir şans ver(ona sakın verme)..
 

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Adını koyamadığım bir şeydin sen kimi zaman övündüğüm kimi zaman avunduğum. Hiç unutmadığım hep yüreğimde taşıdığım tanımlayamadığım HERŞEYSİN SEN! Özlem gibi ibadet gibi adını bile yazarken titriyor ellerim seni duyduğum anda kendimi unutuyorum. Çünkü seni kendimden bile kıskanarak seviyorum. Islak bir hayal olursun bazen gözlerimden yanaklarıma sızarsın silmeye bile kıyamadığım HERŞEYİMSİN sen adini koyamadigim..
 
Top