Galatasaray Adım adım Cimbom'a!

BeReNN

Alyam?
Özel üye
Madrid'e giden G.Saray'da yönetim Forlan transferine hız verdi, işin bitme noktasına geldiği öğrenildi .
662486_detay.jpg


G.Saray'da, Forlan'ın transferinin bitmesi için artık saatler sayılıyor. Inter'le anlaşamayan Uruguaylı ünlü yıldız, Cimbom'a “Ben varım” dedi, iş A.Madrid'le yapılacak bonservis pazarlıklarına kaldı

Aslan, uzun süredir peşinde koştuğu Diego Forlan tansferinde adım adım mutlu sona doğru ilerliyor... Inter ve PSG'nin de istediği Uruguaylı yıldızın, beklediği teklifin gelmemesi üzerine rotayı G.Saray'a çevirdiği öğrenildi. R.Madrid maçı için İspanya'ya giden Sarı-Kırmızılı kurmayların 3 yıl için 15 milyon Euro'luk teklifine 1.5 milyon Euro zam isteyen Forlan'ın, anlaşmaya yakın olduğu bildirildi. Atletico Madrid cephesinde de herhangi bir sorun çıkmazsa yılın transfer bombası her an patlayabilir.

Galatasaray kulübü, Uruguaylı yıldız oyuncuya 3 yıl için toplam 15 Milyon Euro teklif etmiş ve çarşamba gününe kadar kendilerine cevap vermesini istemişti. Dün Madrid'e gelen Sarı- Kırmızılılar'a haber gönderen Uruguaylı yıldız, “Teklifinizi biraz daha yükseltirseniz, Galatasaray formasını giymeye hazırım” diye konuştu.

Cimbom'un yıllık 5 milyon Euro garanti ücretin üzerine çıkmayı düşünmediği ancak yıldız oyuncunun pazarlık yapmasına karşın, kendisi için oldukça iyi olan bu teklifi kabul edeceği öğrenildi. Son olarak dün akşam saatlerinde G.Saray'ın teklifine ‘Evet' diyen yıldız oyuncu, Madrid'e gelen vatandaşı Muslera'yı da arayarak müjdeyi bizzat kendisi verdi.

Sarı- Kırmızılılar'ın Forlan için kulübü Atletico Madrid ile bonservis pazarlıklarına devam ettiği ve kendilerinden istenen 4 milyon Euro'luk bedeli düşürür düşürmez resmi imzaları atarak Forlan'ı İstanbul'a götürmeyi planladıkları ortaya çıktı. Transferde bugün hareketli saatlerin yaşanması beklenirken, takımla birlikte Slovenya'daki kamptan Madrid'e gelen ikinci başkan Ali Dürüst transferde tam yetkili isim olarak görüşmeleri yürütüyor.

Fatih Terim'in, Forlan'ın transferinin bir an önce bitirilmesini ve hatta mümkün olması halinde Uruguaylı yıldızın bu gece maçtan sonra kendileriyle birlikte İstanbul'a getirilmesini istediği bildirildi.
 
Top