• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Fenerbahçe Açtı ağzını, yumdu gözünü!

BeReNN

Alyam?
Özel üye
Emre Belözoğlu: Bir karar alınacak hepimiz saygı duyacağız. Ama bu muameleyi hak etmediler. Bu ülkenin en güçlü karakteri Aziz Yıldırım'dır. Durumu ortada. Suçlu olsam beni de koruyacak güç yok.
662490_detay.jpg


Emre Belözoğlu, Almanya kampında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şike soruşturmasında yaşanan sürecinin birçok kişiye zarar verdiğini söyleyen Emre, “Mesela ben Bülent Uygun'u tanırım. Ama hiçbir zaman telefonla görüşmedim. Eşiyle sıkıntıları olduğunu biliyordum. Medya bunu herkesin gözünün içine soktu. Bu yapılanlar ayıptır. Hem yazanların hem de bunları okuyanların kendilerini Bülent Uygun'un yerine koyması gerekir. Mahremiyete önem verilmesi gerekiyor. Benim medyaya açtığım tam 18 dava var. Hakkımda neler neler yazdılar. Bir gazete eşimle ve arkadaşımla yürürken resmimi çekmiş. Altına ‘Rezervuar köpekleri gibi yürüyorlar' yazmış. Böyle bir şey olur mu? Davalardan kazanacağım paraları hayır kurumlarına bağışlayacağım” diye konuştu.

‘SORUŞTURMA ÇOK SULANDIRILDI'

Soruşturmayla ilgili olarak hukuki yönde alınacak kararlara saygılı olacaklarını da belirten Emre, “Şike soruşturması çok sulandırıldı. Benim için olayın insani boyutu önemli. Zaten hukuki boyutuna biz karışamayız. Bir karar alınacak hepimiz saygı duyacağız. Bu insanlar 40 tane kadına tecavüz etmedi, askere silah çekmedi. Bu muameleyi hak etmediler. ‘Emre Belözoğlu birileri tarafından korunuyor' diyorlar. Bu ülkenin en güçlü futbol karakteri Aziz Yıldırım'dır. Durumu ortada! Suçlu olsam beni koruyacak bir güç yok. A.Gücü futbolcusu Kağan'la diyaloğum olmadı. Zaten çocuğun Türkçesi bile yok. Savcılıkta benim ifadem yarım saat, onunki ise 2 saat 20 dakika sürdü. Düşünün yani!” dedi.
 
Top