Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Acili Acisiz Bol Sarmisakli Yağlı Biber Turşusu
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="yesim434" data-source="post: 1093653" data-attributes="member: 41"><p>10 Dakikada Hazır</p><p>Yağlı Biber Turşusu</p><p>Yazın canınız turşu mu istedi?</p><p>Hazır turşuları sevmiyor musunuz?</p><p></p><p>[ATTACH=full]91028[/ATTACH]</p><p></p><h3>İşte size yapması on dakikanızı alacak biber turşusu..</h3><p>Bu tarifi biliyordum ama aklıma yatmazdı hiç yağlı turşu mu olur derdim.Boşuna yapmamışım bunca zaman,yağlı evet ama kesinlikle rahatsızlık vermiyor.</p><p>Cok şiddetli tavsiyedir..</p><p>Yarım kg kıl biber</p><p>1 su bardağından iki parmak eksik sirke</p><p>1 su bardağından iki parmak eksik sıvıyağ</p><p>1 su bardağından iki parmak eksik su</p><p>7-8 adet sarımsak ve tuz</p><p>Bütün sıvıları tencereye alın ,bir tur karıştırın.</p><p>Kaynayınca ikiye ya da üçe böldüğünüz biberleri ve sarımsakları içine alarak 4-5 dakika ocakta tutun .</p><p>Beş dakikayı sakın geçirmeyin yumuşak olmasın.</p><p>Ardından kavanoza biberleri alın,üstüne tencerede kalan suyu aktarım.</p><p>Oda sıcaklığına gelince kapağını kapatın be dolaba kaldırın,iki saat sonunda turşunuz hazır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yesim434, post: 1093653, member: 41"] 10 Dakikada Hazır Yağlı Biber Turşusu Yazın canınız turşu mu istedi? Hazır turşuları sevmiyor musunuz? [ATTACH type="full"]91028[/ATTACH] [HEADING=2]İşte size yapması on dakikanızı alacak biber turşusu..[/HEADING] Bu tarifi biliyordum ama aklıma yatmazdı hiç yağlı turşu mu olur derdim.Boşuna yapmamışım bunca zaman,yağlı evet ama kesinlikle rahatsızlık vermiyor. Cok şiddetli tavsiyedir.. Yarım kg kıl biber 1 su bardağından iki parmak eksik sirke 1 su bardağından iki parmak eksik sıvıyağ 1 su bardağından iki parmak eksik su 7-8 adet sarımsak ve tuz Bütün sıvıları tencereye alın ,bir tur karıştırın. Kaynayınca ikiye ya da üçe böldüğünüz biberleri ve sarımsakları içine alarak 4-5 dakika ocakta tutun . Beş dakikayı sakın geçirmeyin yumuşak olmasın. Ardından kavanoza biberleri alın,üstüne tencerede kalan suyu aktarım. Oda sıcaklığına gelince kapağını kapatın be dolaba kaldırın,iki saat sonunda turşunuz hazır. [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Atatürk'ün doğduğu şehir?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Acili Acisiz Bol Sarmisakli Yağlı Biber Turşusu
Top