Acemiliğin ilk günü bölük komutanını şamarlamak

evet efendim...

askerliğini yapmış ya da yapmakta olan her bireyin, her cesur erkeğin inandığı değerlere sövüldüğünde yapmış olabileceği, her ne kadar koskoca adamı yüzlerce askerin önünde rezil etseniz de vicdanınızın rahat olduğu olay. tabii eğer haklıysanız.

bundan 5 sene evvel. hayatımda ilk defa askere gitmişim, neyse alladılar pulladılar. erkek arkadaşlarım hoplattı beni, yolluk yaptı herkes falan bindirdiler otobüse. acemiliğim şırnak beytüşşebap'a çıktı. acemiliğim bile zordu benim. ulan gittim kapıda bi subay olduğunu sonradan öğrendiğim bi herif. gel lan falan filan yapıyor. neyse sustum asker ocağıdır deyip girdim içeri, çantamı kurcaladılar. annem börek yapmış hepsini yediler, o çok dokundu ama içime attım.

en sonunda dedim bak subay mısın güzel kardeşim, bana el kol yapmıcan önce bi o eli indir. ben antimilitarist bir insan olduğum halde geldim buraya kıymet bilin azcık. allah'ım bütün ruh hastası pezevenkleri buraya gönderiyorlar dedi, hoşuma gitti psikopat zannedilmem korkar herkes dedim. lanet olsun o lafı yemeyecektim. neyse o gece arkadaşlarımızla yastık savaşları yaptık, herkesin kıyafetleri dağıtıldı. kimi yastığın altına soktu kafasını annesini özlediği için ağladı, kimi arkadaşlarla batak oynadık. gün ışımasına az kalmıştı koğuş kalk sesiyle irkildik. dur ya dedim amına koyim beş dakka daha, herkesin içinde beni silkeledi çok fena. böyle iri kıyım 35 40 yaşlarında kaslı bir amcaydı.

amca dedim ayıp oluyor bak, yaşımız ufak, antimilitarist bir insanım ben neticede buraya gelmişiz kıymet bil azcık. allah'ım yarattın takip et yürü lan deyip kıçıma tekme fırlattı iyice delirdim birine patlıycam. baktım bölük komutanı gelmiş dediler, herkes ip gibi dizilmiş. böyle sağa sola sorular sordu bana denk geldi.

soruyu hatırlamıyorum da;

+künye ver lan.
-al.
+lan ne diyor çavuş bu?
-küfretme künye istedin verdik adam ol.
+lan sayıyla mı verdiler ruh hastası pezerenk.
-lan getirdiniz türlü türlü işkenceler sevmişim ya. bu ne be, ayh deyip bi zıbarttım bunu şamarımla. elim ağırdır beton habip derler bana. yığıldı kaldı allah saklasın ölmedi iyi ki. o gece bi ışık gördüm sonra 1-2 hafta hepten kendime gelemedim yanına koyim biri boynuma vurup bayıltıp tecavüz ettirmesin yüzlerce askere beni. allah korusun ya. delikanlılığıma laf söyletmem birader herkes yerini bilsin. holdingimiz var bizim neticede, geçen sene aldık.
 
Top