Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Yükle
Forumlar
Edebiyat / Kültür / Sanat
ŞAİRLER / YAZARLAR
Aç Gözlerini
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
<blockquote data-quote="misafir" data-source="post: 14076"><p><strong><span style="color: DarkRed">Aç Gözlerini</span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed"></span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed">En sevdiğin elbiseni giydim</span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed">Bu gece kokunu sürdüm</span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed">Solgun yüzünü okşadım</span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed">Sessizce saçlarından öptüm</span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed">Yazdığın mektupları okudum</span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed">Kana kana su içer gibi</span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed">Plaklarını çaldım ah!</span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed">En çok o şarkıda özledim seni.</span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed"></span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed">Issızlık kapıyı çaldı, açmaya korktum</span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed">gece yarısı</span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed">Şehir uykuya daldı, baktım dışarıya</span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed">katran karası</span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed">Rüzgar telaşla kokunu getirdi bana</span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed">aldım koynuma</span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed">Buseni hafızamdan koparıp</span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed">iliştirdim dudaklarıma</span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed">Üşüdüm karanlıkta</span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed">Tenine dokundum hissetsin diye</span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed">Aç gözlerini</span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed"></span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed">Erguvanlarına su verdim</span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed">İçerken benimle konuştular</span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed">Yastığını okşadım, kokladım</span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed">Anılar uçuştular</span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed">Soluğun saçlarımı yaladı sanki yine</span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed">bir meltem gibi</span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed">Teninin kokusu karıştı kokuma</span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed">Yakıştılar</span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed"></span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed">Boğuldum karanlıkta</span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed">Yanı başımdasın benden çok</span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed">uzaklarda</span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed">Ellerimi tut dokun bana</span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed">Aç gözlerini.</span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed"></span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed">Attım kendimi caddelere</span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed">Yeşil ceketin sardı beni</span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed">Yürüdüm üstüne karanlığın korkusuz</span></strong></p><p><strong><span style="color: DarkRed">Tuttum ellerini. </span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="misafir, post: 14076"] [B][COLOR="DarkRed"]Aç Gözlerini En sevdiğin elbiseni giydim Bu gece kokunu sürdüm Solgun yüzünü okşadım Sessizce saçlarından öptüm Yazdığın mektupları okudum Kana kana su içer gibi Plaklarını çaldım ah! En çok o şarkıda özledim seni. Issızlık kapıyı çaldı, açmaya korktum gece yarısı Şehir uykuya daldı, baktım dışarıya katran karası Rüzgar telaşla kokunu getirdi bana aldım koynuma Buseni hafızamdan koparıp iliştirdim dudaklarıma Üşüdüm karanlıkta Tenine dokundum hissetsin diye Aç gözlerini Erguvanlarına su verdim İçerken benimle konuştular Yastığını okşadım, kokladım Anılar uçuştular Soluğun saçlarımı yaladı sanki yine bir meltem gibi Teninin kokusu karıştı kokuma Yakıştılar Boğuldum karanlıkta Yanı başımdasın benden çok uzaklarda Ellerimi tut dokun bana Aç gözlerini. Attım kendimi caddelere Yeşil ceketin sardı beni Yürüdüm üstüne karanlığın korkusuz Tuttum ellerini. [/COLOR][/B] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Ülkemizin kuzeyindeki deniz hangisidir? (bitişik yazınız)
Forumlar
Edebiyat / Kültür / Sanat
ŞAİRLER / YAZARLAR
Aç Gözlerini