Abi Sevdası

Ninova

Ya heRru Ya MeRru !
İnsan Yapisi Geregi Kime Karsi Ne Hissedip Hissetmeyeceginin Kararini Veremez ki Bu Durum da İnsan Dogasina Aykiri . Biz İnsanlar Nefsimizden Dolayi İsteyerek Veya İstemeyerek Birilerine Karsi Bu Tur Duygulari Besliyoruz . Bu Kisi Cok Uzagimizda Olan Biri Oldugu Gibi Cok Yakinimizda ki Birisi de Olabilir . Bu Yuzden Kimseyi Yargilayip Sorgulayamayiz ki Buna da Hakkimiz Yok . Bu Duygularin Dinimiz Acisindan da Bi Engeli Olamazligi Yok . Sonucta Ayni Kan Bagina Sahip Degilmissiniz ve Dinimizce de Nikah Dusmeme Durumu Yok :)

Toplum Olarak Bir Kismimizin Aklinda Bir Dusunce Var ki O da : Bi Kiz Bi Erkege Abi Demisse Veya Tam Tersi İse Ne Kiz Ne de Erkek Birbirine Karsi Bu Duygulari Besleyemez . Bu Dusunce Cok Yanlis Bence . Cunku Eger İnsan Nefsine Engel Olup Bu Duygulara Sebebiyet Vermese O Zaman İnsan Ozelliginin Ne Anlami Kalir ?

Bu Tur Olaylar Karsisinda Tavirli Olmak Yerine Karsimizda ki Kisiye Karsi Anlayisli Olmaliyiz . Cunku Belki de Nasibimizde ki Kisi Odur . Kimse İleride Ne Olacagini Bilemez . Suda Bir Gercek ki Disaridan Abi - Kardes Olarak Gozukupte Evlenip Mutlu Olan Nice Ciftler Var . O Yuzden Bu Tur Olaylarin Karsisinda Hayirlisi Deyip Beklemeliyiz . :)
İnsan ister istemez yadirgiyor cunku o gozle bakmiyorsun cevrendeki herkeste sizin abi kardes gibi oldugunuzu biliyo sonrada ortaya once bacim sonra ihtiyacim durumlari cikiyor :) ah o alnimdakini bulana dek cok yanilacaga benziyorum hayirlisi diyelim senin bakis acinda guzel :)

Telefonumdan tepetaklak kullanilarak gonderildi :w
 
P

PHI

Ziyaretçi
Benim 2 abim vardı. Öldüler ne yazık ki . Biliyorum neler hissettiğinizi. Abisizlik zor.
 

KaderKatibi

Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz
Özel üye
Kadınlar birine abi kardeş gözüyle baktımı asla bu bakış açısı değişmez. Bu bakış açısını kırıp kimse kendini zor duruma düşürmesin. Bunun geri dönüşü yok ne eski kardeşlik kalır nede abilik. Erkekler buna dikkat etsin ?
 

Top