Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Güncel
İl İl Türkiye
55 - Samsun
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="ZeyNoO" data-source="post: 389208" data-attributes="member: 10904"><p><strong><span style="color: #FF0000">Samsun Çarşamba İlçesi YemekLeri</span></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>* Çarşamba pidesi.Çarşamba'nın en önemli yiyeceği Pide'dir.Türkiye'de Karadeniz pidesi olarak kullanılan terim çarşamba pidesi olarak kullanılır.Pazar sabahları hemen hemen bütün çarşamba halkı kahvaltıda, yağlı veya kıymalı çarşamba pidesi yaptırır.cok güzeldir tavsişye edilir.</strong></p><p><strong>* Tirit.Kaz eti, pirinç ve açılmış yufka ile yapılır.Çarşamba'nın milli yiyeceği olarak görülen tirit, çarşamba'dan Samsun'un diğer bölgelerine yayılmıştır.</strong></p><p><strong>* Keşkek.Çarşamba'da genellikle düğünlerde yapılan bir yiyecektir.Buğday, tavuk ya da kuzu eti ve tereyağı ile yapılan bir yiyecektir.düğünlerizde ev davetlerimizde yapılan bir yiyecekitir</strong></p><p><strong>* Kıvratma.Bolca fındık ve yufka ile yapılan bir tatlı çeşididir.Bayramlarda cok yapılan yiyecekleriden biridir</strong></p><p><strong>* Turşu Kavurması.Fasülye turşusu'nun soğan ve tereyağı ile kavrulmasıyla yapılır.çarşambaya has bir türüdür</strong></p><p><strong>* Büryan.genelde düğünlerde yapılan sulu et yemeği türüdür.</strong></p><p><strong>* Somun.bir çeşit mısır unu ekmeği dir.</strong></p><p><strong>* Mısır Çorbası.tane mısırdan yapılan yoğurtla karıştırılarak tüketilen bir yemek.</strong></p><p><strong>* Poot.mısır unun dan yapılan ve acılı sosu ile tüketilen pasta.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ZeyNoO, post: 389208, member: 10904"] [B][COLOR="#FF0000"]Samsun Çarşamba İlçesi YemekLeri[/COLOR] * Çarşamba pidesi.Çarşamba'nın en önemli yiyeceği Pide'dir.Türkiye'de Karadeniz pidesi olarak kullanılan terim çarşamba pidesi olarak kullanılır.Pazar sabahları hemen hemen bütün çarşamba halkı kahvaltıda, yağlı veya kıymalı çarşamba pidesi yaptırır.cok güzeldir tavsişye edilir. * Tirit.Kaz eti, pirinç ve açılmış yufka ile yapılır.Çarşamba'nın milli yiyeceği olarak görülen tirit, çarşamba'dan Samsun'un diğer bölgelerine yayılmıştır. * Keşkek.Çarşamba'da genellikle düğünlerde yapılan bir yiyecektir.Buğday, tavuk ya da kuzu eti ve tereyağı ile yapılan bir yiyecektir.düğünlerizde ev davetlerimizde yapılan bir yiyecekitir * Kıvratma.Bolca fındık ve yufka ile yapılan bir tatlı çeşididir.Bayramlarda cok yapılan yiyecekleriden biridir * Turşu Kavurması.Fasülye turşusu'nun soğan ve tereyağı ile kavrulmasıyla yapılır.çarşambaya has bir türüdür * Büryan.genelde düğünlerde yapılan sulu et yemeği türüdür. * Somun.bir çeşit mısır unu ekmeği dir. * Mısır Çorbası.tane mısırdan yapılan yoğurtla karıştırılarak tüketilen bir yemek. * Poot.mısır unun dan yapılan ve acılı sosu ile tüketilen pasta.[/B] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Sarı kırmızı renkleri ile ünlü futbol takımımız?
Cevapla
Forumlar
Güncel
İl İl Türkiye
55 - Samsun
Top