• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

311 Numaralı Oda

Çirkin Kral

Forum Tutkunu
Güney Afrika'nın Cape Town şehrindeki bir hastanede devamlı esrarengiz ölümler oluyordu.Hemşireler haftalardır üstüste her cuma günü 311 numaralı yoğun bakım odasına yatırılan hastaları ölü bulmaktaydılar.Bu sırlı ölümlere uzun süre açıklama getirilemedi. Herkes meselenin çözülmesi için seferber oldu.Uzmanlar odanın havasını bakteriyolojik bakımdan kontrol ettiler.Guney Afrika'nin önde gelen bilim adamları ölenlerin aileleriyle üç hafta boyunca görüşmeler yaptılar.Hatta işin içine polis girdi ve akla gelen her ihtimal tek tek değerlendirildi,ancak onların araştırmaları da sonuçsuz kaldı.Ve tabii bu arada 311 numaralı odadaki hastalar sebepsiz ölmeyerek hastaların kaldığı 311 numaralı yoğun bakım odası devamlı gözetim altına alındı ve sonunda odadakı ölümlerin sebebi ortaya çıktı.

Sonuç traji komikti.Cuma sabahı saat 6'da odaları temizleyen temizlikçi kadının,hastanın baglı bulunduğu solunum cihazının fişini çekerek kendi elektrik süpürgesinin fişini taktığı ve işini bitirince sonra solunum cıhazının fişini tekrar yerine takip gittiği görüldü.
 

wien06

V.I.P
V.I.P
Demekki butür ilginclikler sadece bizde olmuyor:D ayrica yogun bakim odasinin hasta varken elektrik süpürgesiyle temizlenmeside ayri bir olay :)kadinin burda bence sucu yok tahminim odada tek bir priz var zavalli kadin ne yapsin:D.
 
Top