• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

3 Yıllık AŞK

Çirkin Kral

Forum Tutkunu
güzel bir ilçede yeni serpilmekte olan güzel genç bir kız varmış.ve aylardır dikkatini çeken gözlerini bir türlü alıkoyamadığı aşkı.
aradan uzun yıllar geçer artık kızın içindeki.ateş canını yakar olmuş. kimselere açamazmış sevgisini aynı zamanda en yakın arkadaşıda severmiş onu.
bunu her fırsatta anlatırmış kızsa sevgisini içinde her geçen gün besler büyütürmüş.
taki içine sığamaz hale gelene kadar ve çocuk bir gün farkeder. bu kızda kim der.tanışma ortamı ayarlar.
kızın numarasını bulur. ve bir gün...

beklenen an içinde büyüttüğü sevgi artık karşılıksız değildi.artık saklamıyordu. aşkını. içinde kopan sessiz fırtınalar duruluyor. gönül gemisi demir atıyordu. kıza açıldı... 3 gün sonra delikanlının doğum günü kız cevabı o zaman vermek istediğini söyledi. bu ona doğum günü hediyesiydi.

ama delikanlı o gün. trafik kazası geçirir. ve doğum gününde ölür. sevdiği perişandır. herkese dua etmesi için. yalvarır nafile olan oldu delikanlı vefat etti... genç kız bir kez sevdiğini itiraf edemeden. delikanlıya. bir kez dokunamadan olan aşkını içine gömmüş. ve o gün kendi kendine söz vermiş. oğlumun adı melih demiş....
 
Top