3 Harflilerin Kizlara Musallat Olusu ( Gercek bir hikaye )

Papatya

V.I.P
V.I.P


"Gözlerimle şahit oldum öncelikle şunu söyleyim inanmayabilirsin, anlattığım kişilerin çoğu inanmıyor fakat yaşayanlar hak veriyor. Biraz uzun sıkılabilirsin okurken.

Benim iki kız arkadaşım vardı Eskişehir'de öğrenci daha önceden tanıyordum normalde İstanbul'da yaşıyorlardı, üniversiteyi kazanınca buraya yerleştiler neyse ev felan bulduk.

Beni çok severlerdi, her sabah kahvaltıya, her akşam yemeğe hatta gece kalmaya bile giderdim. İkisinide bacım olarak görürdüm. Kız kardeşim ve ablalarım gözümde nasılsa onlarda öyleydi.

Neyse buraya yerleştiler git gel 1 sene geçti sınıflarını geçtiler, memleketlerine döndüler. Okul dönemi geri geldiler, yine aynı muhabbet işte ben giderdim onlar gelirdi.

Birgün gece beni eve davet ettiler hasan gelirken film al seyredelim bi kaç arkadaş daha var diye.

Neyse gece gittim komedi filmi seyrettik saat 3 oldu. Kızın birinin ismi Ayşen. Diğerinin Derya.

Ayşen ben tuvalete gidiyorum dedi gitti, arkasından büyük bir çığlık erkek olarak evde tek ben varım. Korktum, hemen arkasından gittik. Ne oldu dedim ya aynada Derya'nın suratını gördüm dedi, hadi ordan felan dedim. Kolanya felan sürdük suratına içeri geri geldi tekrar. Ayşen dedim şu olayı anlat tekrar lütfen, 4 kişi pür dikkat onu izliyoruz.

Ya işte tuvalete girdim tam elimi yıkıyacağım Derya'nın suratını gördüm bana benim olacaksın diye seslendi ve bir anda elimin üzerinde bi şey hissettim normal bi el vardı dedi. Hatta eline felan vurmuş eli kıpkırmızıydı. Ben cidden inanmaya başlamıştım çünki bizlerin muhabbetleri çok farklıdır, kimse kimseye kolpa, yalan yapmaz. Şaka hiç yapmaz. Hepimiz delikanlı, hanımefendıyızdir.

Dedik işte bakalım yarın ola hayrola.

Gece Derya ile ikisi yatar odalarında. Diğer kız arkadaşları eve bıraktım geri geldim ben. Hasan dedi sen burda kal ne olur ne olmaz, tamam dedim kaldım. Gece 4 gibi yattık, tabi ben uyuyamadım aklıma hep o geldi. Her 10 dk. da bi gittim kontrol ettim.

Neyse geri odama geldim sigara içiyorum. Derya ve Ayşen sanki birisi öldürüyormuş gibi çığlıklar atmaya başladılar, acayip korktum hatta donuma bile yaptım yalan yok.

Koşa koşa gittim ne oluyor ya kafayı yiyeceğim dedim ben ağlıyorum artık ya korkudan. Hasan aynaya bak kafanı çevir dedi. Döndüm baktım aynanın üstünde siyah bi kolsuz body. Ee ne var bunda dedim. Ayşen dedi ki, Hasan benim üstümdeki Body'ye bak birde ona. Baktım her ikiside aynı Body. Sen mi koydun buraya bunu dedim hayır manyakmısın ben koymadım dedi. Hasan napıcaz felan dediler bilmiyorum dedim. Aldım aynanın üzerindeki Body'yi kızlarıda aldım dedim yürüyün bizim eve gidiyoruz neyse çıktık eve geldik. Bakın dedim gözünüzün önünde body'yi yakıyorum. Harbi harbi yaktım yani. Sonra bizim eve gittik uyuduk.

Olay üzerinden 1 hafta felan geçti Derya'nın doğum günü var evde kutluyacağız. Yine doluştuk neyse, gece 2 oldu herkesi yine eve bıraktım. Yine Derya, Ayşen ben kalıcaz.

Herşey unutulmuştu, rahat rahat güle oynaya oturuyoruz felan. Ayşen'in dolabında PS2 var dedim Ayşen çıkar şunu senle bi maç yapalım. Tamam dedi gitti getirmeye, odaya gitti ağlayarak geri geldi. Allah kahretsin yine ne oldu yine mi o dedim. Hasan ne olur gel dedi.

Odaya gittim dolabı aç dedi, dolabı açtım birde ne göreyim. O benim yaktığım Body üstü kırmızı kanla bulanmış duruyor. Oturdum ağladım aynı zamanda korkuyorum. Aldım oradan onu tekrar dışarı çıktım tekrar yaktım. Tabi yine bizim eve gittik bizde kaldık, olaydan sonra 3 - 5 gün gitmedik eve biraz da olsa unutuldu. Tekrar evlerinde gittiler bi 3 - 5 gün daha geçti olaysız.
Bi akşam, yemeğe çağırdılar bu sefer ben yanımda bi erkek arkadaşımı aldım ne olacaksa bu gece olsun dedim. Gece oldu yatıcaz herhangi bi olay yok. Biz arkadaşla uyumadık ellerimizde beyzbol sopası kapıda bekliyoruz. Sonra Ayşen uyandı ben size bi kahve yapayım için dedi, neyse kahveleri içtik. Ayşen tekrar uyumaya gitti, tamam beklemeyin bişey oldugu yok yatın dedi saat 05.00 bu arada. Tamam dedik biz odaya gittik sigaraları yaktık bizde uyku yok tabi. Saat 05.30 oldu. Dedim Tolga şunlara bi bakalım tamam Hasanım gel bakalım dedi, gittik odanın kapısını tıklattım ses yok. Arkasından köpek gibi vuruyorum kapıya kırılacak resmen ses yok hala. İzinsizde girmek istemiyorum ben şüphelendim. Tolga kapıyı açalım girelim sinir krizi geçireceğim dedim. Kapının kolunu aşağı indirdim kilitli. Şaşırdım ağzım açık kaldı. Tolga, Hasan var bu işte birşey dedi. Tolga dedi ki Hasan kapıyı kıracağım kır dedim. Kapıyı kırdık içeri girdim Ayşen dedim ışığı yaktım. Yatakta ne Derya ne Ayşen. Yatak toplanmış bi şekilde kimse yok. Hemen ayna geldi aklıma döndüm baktım Derya'nın resmi orada. Ama bildiğimiz fotoğraf değil, sanki aynanın önünde Derya duruyor onu görüyoruz. Tolga baktı Hasan bu ne dedi şaşırdı oda korkmaya başladı.
Neyse evin içinde her yerde arıyoruz. Tolga salona bakıyor ben mutfağa, Tolga bağırdı. AMAN TANRIM OLAMAZ BÖYLE BİRŞEY ( kekeleyerek ) HASAN ÇABUK BURAYA GEL ÇABUK. Koşa koşa gittim camdan bak Hasan dedi. Baktım Derya'da Ayşen'de kaldırımda oturmuş sigara yakıyorlar. Hemen aşağıya koştuk. Dedim napıyorsunuz burda bu arada ağlıyorum ben sinirden. Ne varki Hasan oturuyoruz sigara içiyoruz burda canımız sıkıldı dedi Ayşen. Nasıl indiniz nasıl çıktınız buraya sigarayı nerden buldunuz kapı nasıl kilitlendi neden aynada Derya'nın fotoğrafı var dedim. Hasan bizi buraya o getirdi, hatta gelmemizi o istedi. Biz ne kapıdan nede başka bi yerden çıktık. Birden burda bulduk kendimizi dedi. İkiside ağlamaya başladı. Yürüyün yukarı çıkıyoruz dedim, yukarı çıktık kapıyı açtık ve yine o Body kapının önüne serilmiş bi şekilde. ALLAH KAHRETSİN NELER OLUYOR DEDİM. Ben dedim bu evde kalamam gidiyoruz hadi dedim. Ayşen ben gitmem o çağırıyor içeri girmem lazım dedi. Ayşen ne oluyoruz derken Ayşen küt girdi içeriye. Kapıyı kapattı. Hemen çilingir çağırdık açtırdık kapıyı. İçeriye girdik Ayşen uyuyor. Sabah bu arada 6.30 felan oldu. Neyse o gün uykusuz geçti. Öğlen saat 14.00 civarı eve 3 adet hoca çağırdık ikisi imam diğeri bu işlerden anlayan bi hoca. Ayşeni okudular üflediler felan.
Ayşen çok güzel bi kızdır gerçekten. Dediki imamlar evladım arkadaşınıza musallat olmuş o 3 harfli. Genelde evde yanlız kalan böyle güzel kızlara musallat olur onu kendisine sevgili olarak görür. Bu kızın sevgilisi olduğunda o sevgilisine zarar verir. Kızı her zaman korur bi zarar gelsin istemez dedi. Ee dedim ben hep burda kalıyorum bana zarar vermedi dedim, sen onları koruyorsun o yüzden sana zarar vermemiş dedi. Eğerki onlara zarar veriyo olsaydın seni öldürebilirdi dedi.

Peki dedim napıcaz? Evi değiştirelim evi değiştirmekle olmaz direk kıza musallat olmuş dedi. Neyse evi değiştirdik hemen başka bi yere yerleştiler. Evin her tarafını Dua'larla donattık, her tarafa Dua astık. Kızlar Kur-an felan okumaya başladılar. Her türlü hocaya gittik.

Şu anda olayın üstünden 1,5 sene geçti. Kızlar hala burda. Son 1 senedir herhangi bi olay olmadı. Açıklığa kavuştu kızlar rahat ben rahatım. Evde kesinlikle kısa kollu bile dolaşmıyorlar artık, açık saçık giyinmiyorlar. Banyo bile yapmıyorlar evde başka kız arkadaşlarının evinde banyo yapıyorlar.

Hepimiz rahat bi nefes aldık. Ben olayı halen çözmüş değilim o kadar Profesöre felan gittik, bi çözüm bulamadılar.

O 3 harfli Ayşen'den hoşlanıyor fakat neden Ayna'da Ayşen Derya'yı gördü. Sonra neden Tolga ile ben Ayna'da Derya'yı gördük? Neden dışarıya çıkarttı onları? Neden yanına almadı? Neden o Body'ye bu kadar taktı.

Kafada kalan soru işaretleride bunlar. Benim halen aklımda bu olay. Bütün kız arkadaşlarımı uyardım hepside artık dikkatli davranıyorlar"


 

kAşİf

Düşünmek lazım..
Özel üye
hikaye normal bir cin olayına benziyor yanlız cinler düşünemez zeki yaratıklar değiller onlarda müslüman hristiyan hatta ateist olabiliyorlar,peygamberimiz yanında bir sahabesiyle cinlere namaz kıldırmıştır,ama ben yine söylüyorum korkulacak bir mahlukat değildir ,görmek istiyorsanız..... hadi bu bende kalsın
 

nazenin

MiKRoSKoBiKCaNLı
Özel üye
@SeRtMeN ne diyosun sen biri tutar merak eder filan iş açıcan başımıza :D

Hiç sevmem böyle hikayeleri :) kızlar evde tek kalmasın yoksa illaki sarar zannettiriyo bu hikayede :P
kesinlikle korkulacak bişey yok evet korkmam da kolay kolay ama musallat filmi çok etkilemişti beni .. Bir kaç gün tek başıma uyuyamadım :)
 

kAşİf

Düşünmek lazım..
Özel üye
insan bilmediği şeyden korkar, hz süleyman cinlri çalıştırırdı, ondan çok korkardılar,velevki 54 veya 56 yaşında ölmüş olmasına rağmen bir insanın 500-600 yılda yapabileceğini cinlere çok kısa sürede yaptırmıştı,hani bir söz vardır dünya sultan süleymana kalmadı bu tabir buradan yola çıkarak söylenmiştir.
 
Top