• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

27 - 28 Haziran günlük burç yorumları

Papatya

V.I.P
V.I.P

Gökyüzünde Bugün

Bu hafta sonunda muhteşem enerjiler var. Venüs Aslan burcunda ve sürprizlerin gezegeni, şaşırtıcı Uranüs ile harika bir açı oluşturuyorlar. Güneş yengeç burcunda seyrini sürdürüyor ve Ay tüm hafta sonu Akrep burcunda olacak. Gökyüzü ışıl ışıl yanıyor!

Koç Burcu:

Sevgili Koçlar, bu hafta sonu mucize gibi gelişebilecek ve hayatınızı değiştirebilecek enerjiler var. Eğer hayatınızda sevdiğiniz biri yoksa, bu hafta sonu muhteşem bir karşılaşma yaşayabilir ve hayatınızın aşkını bulabilirsiniz. Gerçek aşkı bulmanıza yardımcı olacak enerjiler var. Ayrıca bebek sahibi olmak isteyen Koç burçları için, rüyaların gerçekleşmesi için bu hafta sonunu iyi değerlendirin derim. Havada romantizm kokusu dolaşıyor. Reddedilme korkunuzun üstesinden gelin. Yardım isteyin, konuşun, adım atın. Bu hafta sonu gökyüzü size hizmet etmek için tüm gücüyle çalışıyor.

Boğa Burcu:

Sevgili Boğalar, bu hafta sonu ev ve aile konularında muhteşem enerjilere sahipsiniz. Ayrıca kısa mesafeli kaçamaklar, seyahat fırsatları yakalayabilirsiniz. Müthiş bir hafta sonu paketi sizi bekliyor. Venüs; mutluluk ve romantizm dolu bu hafta sonu sizi neşelendirmek ve Haziran ayının son haftasını size güzel geçirtmek için uğraşıyor. Gideceğiniz yerlerde kimyanızın tutacağı ve çok uyuşacağınız başka insanlarla karşılaşabilirsiniz. Eğer evde bir parti vermek isterseniz, bu da çok güzel bir fikir olacaktır. Eğer ruhsal olarak bazı huzursuzluklar hissederseniz, kendinizi iyi hissedeceğiniz insanlarla konuşun ve paylaşın derim.

İkizler Burcu:

Sevgili İkizler, sizi muhteşem bir hafta sonu bekliyor. Uranüs’ün ani ve maceraperest enerjisiyle, tamamen spontane gelişen bir hafta sonu yaşamaya hazır olun. Sevgilinizle veya kendi başınıza, beklenmedik, eğlenceli, ışıltılı bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Keyifli bir yerde konaklama, iyi yemekler, tutkulu geceler bu hafta sonunun en görkemli enerjileri içinde yer alıyor. Hafta sonu size iyi gelecek renkler parlak kahverengi ve gümüş olabilir. Diyet ve spor programı için adım atabilir ve günlük yaşamınızda bazı değişimlerde bulunabilirsiniz.

Yengeç Burcu:

Sevgili Yengeçler, bu hafta sonu kazanç konularında bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sanki bir şeyler yoluna giriyor. Uzun ve yoğun bir çalışma dönemi ardından, bunu hak ettiğinizi fark edebilirsiniz. Aslında bu enerjiyi Pazartesi’de devam ediyor gibi düşünün çünkü 3 gün sürecek bu güzel enerji Pazartesi akşamına kadar etkisini sürdürecek. Harika haberler sizi bekliyor. Daha iyi para kazanmanızı sağlayacak etkilere sahipsiniz. Ayrıca seksi ve tutku dolu bir hafta sonu olduğunu da eklemeliyim. Duygular olumlu biçimde akarken, yakınlaşmalar ve ilişkileri cinsel olarak yoğun biçimde yaşamak şansı elde edebilirsiniz.

Aslan Burcu:

Sevgili Aslanlar, eğer teknolojik bir ürün satın alacaksanız, bir bilgisayar veya cep telefonu gibi, bu hafta sonu harika enerjileri kullanabilirsiniz. Herkesin farklı konularda şanslı olacağı bu hafta sonu, sizin için de keyifli alışverişler görünüyor. Aldığınız ürünler uzun zaman dayanır, üretilenin en iyilerini seçme şansınız olur. Akıllıca tercihler yapar, en uygun fiyata en iyisini alma şansına sahip olursunuz. Ayrıca pazartesi günü de etkisini sürdürecek olan bu enerjiler, aniden gelişen bir seyahat, sürpriz kaçamaklar gibi güzellikleri de içinde barındırır. Keyifli bir hafta sonu sizi bekliyor diyebilirim.

Başak Burcu:

Sevgili Başaklar, bu hafta sonu harika enerjiler, gökyüzünden size armağan olarak geliyor. Pazartesi gününü de içine alacak harika enerjiler, finansal konularda size destek getiriyor. Güzel haberler alabilirsiniz. Ayrıca yeni bir araba almayı düşünen Başaklar, bu hafta sonunu değerlendirebilirler. İyi seçimler yapabilirsiniz. En uygun fiyata en iyi seçenekleri bulma şansınız olabilir. İlişkilerin derinleştiği, duyguların daha rahat paylaşıldığı ve içsel huzurun olduğu bir hafta sonu yaşayabilirsiniz. Kendinize zaman ayırabilir, vücudunuzu detoksa sokarak, biraz dinlendirebilirsiniz. Keyifli bir ahfta sonuna hazır olun!

Terazi Burcu:

Sevgili Teraziler, önünüzde çok eğlenceli bir hafta sonu duruyor. Arkadaşlarınızla harika bir hafta sonu geçirebilir, aniden gelişen planlar yapıp, yakın yerlere kısa bir kaçamak yapabilirsiniz. Piknik, yemek, trekking gibi aktiviteler size iyi gelecektir. Mali konularda hafta sonu oturup bir plan, program hazırlamanız gerekebilir. Önümüzdeki günlerde bazı mali konular için güzel enerjiler var. Aynı zamanda önümüzdeki tarihlerin seyahat planlarını yapabilir, araştırmalarınızı tamamlayabilirsiniz. Ancak bu hafta sonu uzun vadeli değil, kısa vadeli programlar yapın derim. Ayrıca bu güzel enerjilerin tadını çıkarın.

Akrep burcu:

Sevgili Akrepler, şansınızın çok yüksek olduğu bir hafta sonuna hazır mısınız? Beklemediğiniz keyifli gelişmelere adım atacağınız bir hafta sonu var önünüzde. Ancak bu enerjiye pazartesi gününü de dahil edin. 3 gün boyunca etkisini gösterecek bu harika enerjiler, bir yandan kariyer alanında size ışıltı getirirken, diğer yansan sosyal yaşamınızı ve romantizmi de içine alıyor. Oldukça eğlenceli, enerjisi yüksek bir hafta sonuna adım atıyorsunuz. Çevrenizde bulunan pozitif insanlarla temasa geçip, iyi ve güzel olana odaklanacaksınız. Ancak arada bir arkadaşınızın hastalandığı haberini alabilirsiniz. İlaca veya yardımınıza ihtiyacı olabilir. Yüksek enerjinizle ona da destek olabilirisiniz. Bu güzel hafta sonunun keyfini çıkarın.

Yay Burcu:

Sevgili Yaylar, bu hafta sonu muhteşem enerjiler sizi bekliyor. Gökyüzünden size gelen büyük destek, sevdiğiniz kişinin gözlerine bakarak geçireceğiniz harika bir hafta sonunu müjdeliyor. Fırtınalı bir flört dönemi, romantik bir hava ve bu hafta sonu her yanda aşk kokusu var. Pazartesi günü de dahil olmak üzere 3 gün boyunca etkili olacak bu enerjiler, size harika günlerin habercisi gibidir. Geçmişteki duygusal bağlantılar gündeme gelebilir. Bazı duygular tetiklenebilir. İlişki sorunlarını konuşmak, çözümler üretmek için harika bir hafta sonu olacak. Bu enerjiyi değerlendirin derim. Ayrıca turkuaz ve yeşil renkler size iyi gelecektir.

Oğlak Burcu:

Sevgili Oğlaklar, harika bir hafta sonuna adım atıyorsunuz. Pazartesi gününü de içine alarak 3 gün boyunca size muhteşem bir zaman yaşatacak gökyüzü, enerjilerin yüksek olduğu ve herkesin farklı alanlarda güzellikler yaşayacağı yılın en keyifli zamanı olarak ajandanıza kayıt edilmeyi hak ediyor. Ev almak, ev satmak, kiralamak, yeni bir yaşam alanı yaratmak için mobilya almak gibi düşünceniz varsa, bu hafta sonu enerjiler size parlayacaktır. Bütçenize uyan en iyi evi, en iyi şartlarla bulmanızı sağlayabilecek bu enerjileri değerlendirin derim. Kendiniz için iyi kararlar verebileceğiniz bu hafta sonu, lacivert ve pembe renkleri enerjinizi destekleyecektir.

Kova Burcu:

Sevgili Kovalar, bu hafta sonu aşkın çanları her yerde çalıyor. Muhteşem enerjili bir hafta sonu sizi bekliyor. Hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca kısa bir kaçamak yapmak, evden biraz uzaklaşıp kısa bir tatil yapmak gibi harika alternatifler sizi bekliyor. Sevgilinizle veya eşinizle geçireceğiniz ateşli bir hafta sonuna hazır olun. İlişkisi olmayan Kovalar içinse, aşkı bulma şansı çok yüksek. Sosyal hayatın içine akın derim. Bu hafta sonu tüm sorunları bir kenara bırakın ve kendinize izin verin. Keyifli zaman geçirebileceğiniz, şifalı enerjilerle çevrilisiniz. Kötü enerjisi olan, dedikoducu insanlardan uzak durun. Sadece güvendiğiniz ve niyetinin iyi olduğunu düşündüğünüz kişilerle konuşun.

Balık Burcu:

Sevgili Balıklar, bu hafta sonu altın dokunuş hayatınıza etki edecek diyebiliriz. Aşk ve tutku dolu bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Suya yakın yerlerde zaman geçirirseniz, kendinizi çok rahat ve mutlu hissedeceksiniz. Hafta sonu mümkün olduğunca sosyalleşin derim. Farkındalığınızın artacağı bu hafta sonu, yeni projeler ve hayatınıza parayı çekmenin iyi yollarını keşfedebilirsiniz. Yaratıcılığınızın yüksek olacağı bu hafta sonu, değişik fikirler geliştirebilirsiniz. Sezgileriniz oldukça yüksek olacaktır. Keyifli bir hafta sonu sizi bekliyor.

Günün Olumlama Cümlesi:

Gücümü içimdeki olumlu enerjiyle birleştiriyorum. Hayatın bana getireceği tüm güzelliklere hazırım ve kucaklıyorum.

Alıntıdır.


 
Top