25 Ağustos 2019 Pazar Günlük Burç Yorumları

r0se

Forum Onuru
Özel üye
25 Ağustos 2019 Pazar Günlük Burç Yorumları

roz1001-gif.gif


KOÇ BURCU 25 Ağustos 2019 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

İçinde bulunduğunuz ortamda sizin için anlamsız olan birçok meseleyle karşılaşabilirsiniz. İnsanların eğlenceli bulduğu veya vakit ayırdığı birçok aktivite size sıkıcı gelebilir. Böyle bir ortamda kendinize dair hiçbir şey bulamıyor ve kimse size bir şey söylemese dahi kendinizi ötekileştirilmiş gibi hissediyorsunuz.

BOĞA BURCU 25 Ağustos 2019 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Hayalini kurduğunuz birçok şeyin gün içerisindeki hareketlerinizi etkilemesi söz konusu olabilir. İsteklerinizin peşinden giderken kaçırdığınız bazı fırsatlar olup olmadığını sorgulayabilirsiniz. Bazen hayata karşı çok kesin hükümlü olduğunuzun farkına varmalısınız. Duygusal olarak sağlam bir zeminde bulunmak yapacağınız seçimlerin de güvenilir olmasını sağlayacaktır.

İKİZLER BURCU 25 Ağustos 2019 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

İşinizle ilgili kesin gözüyle baktığınız konularda sizin dışınızda gelişen olaylar yaşanabilir. Bu duruma müdahale etmeli ve çevrenizden yardım alarak durumu netliğe kavuşturmalısınız. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın tavırlarını iyi dikkatli gözlemlemekte fayda var. Sizin yanınızda başka arkadaş çevresinde bambaşka bir tablo çiziyorsa ilişkinize bakış açınız tamamen değişebilir.

YENGEÇ BURCU 25 Ağustos 2019 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Özel hayatınızdaki olumlu gelişmeler karşınıza çıkacak her türlü engeli aşmanız için size güç verecek. Hayatınızdaki gelişmeler gökyüzü gibi bir dönem kapanıp bir dönem açılıyor, isteklerinize ulaşabileceğiniz güçlü bir döneme girebilirsiniz. Planlı davranarak bu dönemi lehinize çevirebilirsiniz. Olumlu etkiler iş hayatınızda da kendini gösterecek. Fırsatları iyi değerlendirin.

ASLAN BURCU 25 Ağustos 2019 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

İşlerinizde parlamaya başlamanızla birlikte rakiplerinizden gelecek haksızlık ve eleştirilerle hazır olmanızda fayda var. Duymamazlıktan gelip emeğinizin getirisinin keyfini çıkarın. Hedeflerinize odaklanıp başarınızın keyfini çıkarın. Aile hayatınızın hareketlendiği bir döneme girebilirsiniz, kardeşleriniz ve yakın akrabalarınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Aşk hayatınızda her şey yolunda. Mutluluğunuzun tadını çıkarın.

BAŞAK BURCU 25 Ağustos 2019 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Kendinizi endişeli hissedeceğiniz bir gün olabilir. Atacağınız yeni adımlar için yeni kararlar aldığınız bir dönemdesiniz. Seçimleriniz sonucunda geriye dönmenin hem sizin hem de çevreniz için çok zor olabilir, dikkatli davranmanız sizin faydanıza olacaktır. Özel hayatınızda partnerinize problemlerinizi ya açıklıkla anlatın, yada sessiz kalın, sizi anlamakta sıkıntı yaşıyor.

TERAZİ BURCU 25 Ağustos 2019 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Partnerinizden kaynaklanan finansal sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bilginiz dışında yapılan harcamaların yapıldığını öğrenmeniz öfkelenmenize sebep olabilir. İş hayatınızda daha önce uygulamayı düşündüğünüz halde uygun ortamı bulamadığınız konuları gündeminize almalı bir an evvel yeni başlangıç yapmalısınız

AKREP BURCU 25 Ağustos 2019 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

İş ortamınızda insanların size rahatsızlık verecek davranışlarıyla karşılaşıp mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Bu kişilere seviyeli ve soğuk karşı bir dille uyarıda bulunmanız sizin yararınıza olabilir. Özel hayatınızda size rahatsızlık veren konuları masaya yatırma isteğiniz olabilir, partnerinizle yaşadığınız problemler hayatınızın her alanını etkiliyor. Bir an önce bu soruna açıklık getirmeniz gerekiyor.

YAY BURCU 25 Ağustos 2019 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Sizin dışınızda gelişen olaylar gergin bir ruh hali içine girmenize sebep olabilir. Birçok konuda engellenerek aşağıya doğru çekildiğinizi düşünebilirsiniz. Bu düşünceleri zihninizden silmeli ve bir an evvel olumlu düşünerek mücadeleci davranmalısınız. Böyle davranmaya devam ederseniz size değer veren insanları kırabilirsiniz. Gerginliğinizi özel hayatınıza yansıtmamaya çalışın, gergin ruh haliniz eş ya da sevgilinizle yoktan tartışmalar yaşayabilirsiniz.

OĞLAK BURCU 25 Ağustos 2019 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Özel hayatınızdaki olumlu gelişmeler sizi fazlasıyla heyacanlandırıp harika bir gün geçirmenizi sağlayabilir. Özel hayatınızda bir beraberlik içinde değilseniz aşk kapınızı çalabilir ya da ilişkinizi resmileştirmek için ilk adımı atabilirsiniz. İş hayatınızda ise ince detaylara takılıp kendini sıkıntıya sokmaktan vazgeçmelisiniz.

KOVA BURCU 25 Ağustos 2019 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Tutarsız davranışlarınızı kenara bırakmanız gereken bir gün. Anlık duygusallıklarınız sizi geri dönüşü mümkün olmayan kararlara sevk edebilir. Yaşadıklarınızın farkına varıp bu doğrultuda kararlar vermeli ve kendinizi sıkıntılı durumlara içine sokacak davranışlardan kaçınmalısınız. Cesaretli olmanız gerekiyor. Özel hayatınızda ise zaaflarınızdan faydalanmak isteyen karşı cinse karşı dikkatli olmalısınız.

BALIK BURCU 25 Ağustos 2019 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

İş ve eğitim hayatınızda isteklerinizi başarı ile uygulayacağınıza bir gün olabilir. Hiç olmadığınız kadar güçlü ve kararlı hissedeceksiniz bir gün geçirebilirsiniz. Özel yaşamınızda partnerinizle küçük sıkıntılar olabilir. Zorluklar söz konusu olsa da huzuru yakalayarak arzularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Kaynak: insanhaber
 
Top