2021 Saç Trendleri! Bahar Aylarının En Etkileyici Saç Trendleri

Enda

Neylersin!!!
V.I.P


1. Modern mullet​

1-35.jpg


Ustura ile kesilmesi önerilen bu saç modeli, 2021 baharına damga vuracak gibi duruyor! Miley Cyrus’a da çok yakışan modern mullet, iddialı bir kesim arayanlar için harika.

2. Shag​

2-38.jpg


Bu bahar aylarında sık sık göreceğimiz bir başka retro saç modeliyle devam edelim. Az bakım gerektiren bu saç modeli, dağınık ve katlı kesimlerden hoşlananlar için ideal.

3. Kıvırcık kaküller​

3-35.jpg


Bu yıl, kıvırcık saçlıların yılı! Adeta 70’lere dönmemizi sağlayan kıvırcık kahküller, şimdiden favorilerimiz arasında.

4. Bakım gerektirmeyen stiller​

4-33.jpg


Geçtiğimiz yıl da sık sık karşımıza çıkan bu stiller, bu yıl da popülerliğini koruyor. Önümüzdeki aylarda pek çok kişi, doğal renklere ve kolay kesimlere yönelecek gibi duruyor.

5. Yüzü çerçeveleyen renklendirmeler​

5-32.jpg


Bella Hadid’de gördüğümüz bu model, 2021 bahar aylarına damgasını vuracak gibi gözüküyor. İlk olarak Tiktok’ta karşımıza çıkan bu ilginç stil, özellikle çılgın renklerle birlikte tercih ediliyor.

6. Gölgeli dipler​

2021 saç trendleri


Saçın dibi ve ucu arasında bir kontrast oluşturmayı hedefleyen bu stil ise 2021 saç trendleri arasında en zahmetsiz trendlerden biri. Ne de olsa saç diplerinizi boyatmanıza hiç gerek yok!

7. Balyaj​

2021 saç trendleri


Yıllardır popülerliğini koruyan başka bir stille devam edelim: Balyaj! Nispeten az bakım gerektiren bu stil, ister esmer ister sarışın olsun herkese çok yakışıyor!

8. Perde kaküller​

2021 saç trendleri


Birkaç yıl önce oldukça popüler olan perde kaküller, bu baharda geri dönüyor! 70’lerden ilham alan bu stil, ne yazık ki düzenli bakım ve şekillendirme gerektiriyor.

9. Küt bob​

2021 saç trendleri


Geçtiğimiz sonbaharda yükselişe geçen küt bob, bu baharda zirveyi yaşıyor. Hem sevimli hem de seksi bir görüntü sağlayan bu modelin oldukça dikkatli kesilmesi gerektiğini de hatırlatalım!

10. Kaba katlar​

2021 saç trendleri


Yine 70’lerden esinlenen bu model, dağınık ve katlı kesimlerden hoşlananlar için oldukça ideal. Profesyoneller, eğer bu modeli istiyorsanız saç uçlarınızı usturayla kestirmeniz gerektiğinin altını çiziyor.

11. Fransız bob​

2021 saç trendleri


Ünlülerin kuaförü Abramite’a göre bu baharın vazgeçilmez saç kesimlerinden biri olacak olan Fransız bob, zahmetsiz bir model arayanlar için harika!

12. Düz kesim​

2021 saç trendleri


Şık ve sade bir kesim isteyenlerin ilk tercihi olan düz kesim, bu yıl da popülerliğini koruyor. Bu model, genellikle ince telli ve düz saçlara sahip kişilere öneriliyor.

13. Kumlu sarı​

2021 saç trendleri


Ünlülerin kuaförü Karissa Schaudt göre kumlu sarı, 2021’in en unutulmaz renklerinden biri olacak. Gölgeli ve yumuşak bir karışım olan bu renk, yıl boyunca plaj havasını korumak isteyenler için ideal. ?

14. Donuk sarı​

2021 saç trendleri


Birkaç yıldır yükselişte olan küllü sarılar, bu yıl da popülerliğini koruyor. Tabii küllü sarıların zahmetli renkler olduğunu unutmamakta da fayda var!

15. Kızıl​

2021 saç trendleri


Bu baharda sık sık göreceğimiz bir başka renk de kızıl! Bu şık ve sofistike renk, yıllardır arka plana atılmış olsa da 2021 yılına damgasını vuracak gibi duruyor. Profesyonellerin bu rengin rötuş gerektirebileceği konusunda uyardığını da söyleyelim.

16. Yüzü çerçeveleyen katlar​

2021 saç trendleri


Kıvırcık saçlılar için ideal olan bir kesimle devam edelim: Yüzü çerçeveleyen katlar! Zahmetsiz bir kullanım sunan bu model, yumuşak bir görünüm yakalamak isteyenler için oldukça ideal.

17. “Inner Glow” aydınlatmalar​

2021 saç trendleri


Saçınızın kendi renginin bir ya da iki ton açılmasıyla elde edilen bu stil, doğallıktan ödün vermek istemeyenler için oldukça ideal. Eğer saçınızda büyük bir değişiklik yapmak istemiyorsanız bu stile mutlaka bir şans vermelisiniz!

18. Halojen aydınlatmalar​

2021 saç trendleri


Adını halojen ampüllerden alan bu stil ise yine doğal tonlardan vazgeçemeyenlerin yüzünü güldürecek! ? Farklı tonların kullanılmasıyla elde edilen halojen aydınlatmalar, saçlarınızda güneş ışığı etkisi yaratmayı hedefliyor.

19. Ağır kaküller​

2021 saç trendleri


Bu bahara damga vurması beklenen bir başka saç trendi de ağır kaküller. Sıradan kaküllerin daha yoğun hali olan ağır kaküller, retro bir hava yakalamak isteyenler için oldukça ideal.

Alıntı
 
Top