• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

2021 Kehanetleri: 2020’yi Özletecek Cinsten 6 Nostradamus Felaketi

Enda

Neylersin!!!
V.I.P

2021 kehanetleri ünlü Fransız kahin Nostradamus'un ortaya attığı, 2021 yılında tüm dünyayı olumsuz etkileyecek felaketler olarak biliniyor.​



2021 kehanetleri nostradamus listelist






2020 yılı hepimiz için felaketlerle dolu bir yıl oldu. Koronavirüs salgını, doğal afetler, siyasi çatışmalar, işsizlik derken koca bir yılı devirdik. Derken, çoğumuz 2021’den medet ummaya başladı ve yeni yılın güzelliklerle gelmesini diledi. Ancak bu dilekler için hemen heyecanlanmayın, zira Nostradamus’un 2021 kehanetleri sizi yeniden hayal kırıklığına uğratabilir? Tabii yine de bunun bir kehanetten ibaret olduğunu unutmamakta fayda var diyelim ve Nostradamus’u dinleyelim, bakalım neler söylemiş?

1. Zombi salgını​


16. yüzyılda yaşamış kahin ve astrolog Nostradamus (asıl adı Michel de Nostredame idi), Rusya’nın biyolojik bir silah tasarlayacağını söylüyor. Bu biyolojik silah ise yeni bir virüs salgınını ortaya çıkaracak ve salgına yakalanan kişiler ise zombiye dönüşecek.



2. Beynine çip yerleştirilmiş askerler​

2021 felaketleri listelist black mirror nostradamus

Aklınıza Black Mirror’ın “Men Against Fire” bölümünün geldiğini tahmin edebiliyoruz?. Dizinin bu bölümü, beynine implant yerleştirilen bir askerin kontrol edilmesini ve gerçekliğin korkunç bir şekilde değişmesini konu ediyordu.
İşte Nostradamus, yaşadığı dönemde tam da buna benzeyen bir kehanet ortaya atmış. Ancak ünlü kahine göre yeni bir teknolojiyle beyinlerine çip yerleştirilen bu askerler, insanlığı kurtarmak için mücadele verecek.


3. Göktaşı çarpması​


2021 felaketleri arasında bir de göktaşı çarpması yer alıyor. Bilim kurgu filmlerini aratmayan Nostradamus felaketlerine göre göktaşı çarpması, daha büyük doğa felaketlerine yol açacak.
Hatırlarsanız bazı bilim insanları NASA’nın incelediği 2009 KF1 isimli göktaşının gezegenimize çarpma ihtimali olduğunu belirtmişti. Bu ihtimal, Nostradamus’un 2021 felaketleri ile birlikte düşünüldüğünde daha da kaygı verici bir hale bürünüyor?

4. Kitlesel kıtlık​

2021 felaketleri listelist black mirror nostradamus kitlesel kıtlık

Ünlü Fransız kahin, 2021 kehanetleri arasında bütün dünyayı etkileyecek bir kıtlığın yaşanacağını söylüyor. Kuraklığın ve iklim krizinin zirve yaptığı bu dönemde belki de Nostradamus haklıdır, kim bilir? Nostradamus’un kehanetlerine göre bu büyük kıtlık, salgınların ve depremlerin artmasıyla ortaya çıkacak.


5. Büyük depremler​


2020’de hem Türkiye hem de dünyada büyük depremler olmuştu. Elazığ, Van, İzmir gibi şehirlerimizde gerçekleşen depremler yıkıcı etkiler yaratmıştı. Nostradamus’un 2021 felaketleri ise 25 Kasım 2021’de Amerika kıtasında büyük bir depremin olacağını söylüyor.

6. Güneş fırtınası​

Güneş fırtınası 2021 felaketleri listelist

2020’de yaşadığımız doğa felaketleri yetmiyormuş gibi Nostradamus’a göre 2021’de bir de büyük bir güneş fırtınası yaşayacağız. Ayrıca bu durum, kitlesel göçleri başlatacak ve kaynakların azalmasıyla birlikte devletler savaşa girecek.

Alıntı
 
Top