• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

2019 Yılının Rengi Belli Oldu: Canlı Mercan Rengi!

Enda

Neylersin!!!
V.I.P
Pantone 2019 yılının rengini açıkladı! Pastel ve neon tonların arkadaşı olarak adlandırılan bu sıcak renk, şimdiden moda şovlarında kullanılmaya başladı. Canlı mercan rengi parçaları dolabınıza eklemenin tam zamanı! Buyurun detaylara.

Renk kartelası konusunda bir dünya markası olan Pantone, 2019 yılının rengini açıkladı!

mercan-giyim-07.JPG

PANTONE 16-1546 katalog koduyla 2019 yılının rengi 'Living Coral', yani canlı mercan rengi oldu. Geleneksel olarak yılın rengini seçen global renk otoritesine göre geçtiğimiz yılın rengi ultravioletti (kızıl ötesi moru).

Altın alt tonlu olup turuncunun bir tonu olan canlı mercan rengi, sıcaklığı ve enerjiyi simgeliyor.

Pantone, 2019 yılının renginin "pozitif duyguları ve insana içkin iyimserlik ihtiyacını" simgelediğini söylüyor.

"Bu renk, teknoloji ve sosyal medyanın olumsuz atmosferinde insanların ihtiyacı olan destek, sevgi ve sıcaklığı ifade ediyor."

"Renklerin kendilerine has bir dili vardır ve kültürle ayrılmaz bir şekilde birbirlerine bağlıdır."

Modunuzu yükselten enerjik havasıyla da göz dolduran bu rengi tanıtan Pantone'nin başkan vekili Laura Pressman bu renkte retro bir hava olduğunu da belirtiyor.

mercan-giyim-06.JPG

Yılın rengi olan canlı mercanı önümüzdeki sezon birçok mağaza vitrinlerinde karşımıza çıkacak gibi, sizler de bu renkte parçalar alarak gardırobunuzu şenlendirebilirsiniz.
 
Top