• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

2017 sonbaharının rengi: Kırmızı

GüLüCüKツ

Tatlım tatlım 👶🏻
V.I.P
Yazın beyazı, kışın siyahı varsa sonbaharın da kırmızısı var. 2017 sonbaharında toprak tonları ve pastel renkler yerine kırmızı öne çıkıyor. Bu sezon mutlaka gardırobunuza kırmızıyı eklemelisiniz. Peki kırmızı nasıl kombinlenir?

lbLkZB.jpg

Pembeyle kombinleyin

Bu kadar iddialı bir rengi pudra bir renkle, özellikle pudra pembeyle kombinlerseniz aynı anda hem seksi, hem de feminen gözükebilirsiniz.


2Ey2aL.jpg


Ekoseyle kontrast yaratın

Baştan ayağa ekose çok ağır olacağı gibi sert renklerle kesilen ekose fazla ciddi ve sıkıcı olabilir. Ekoseyi şık ve iddialı hale getirmek için en iyi yöntem kırmızıyla kontrast yaratmak.


ROXJra.jpg


Farklı tonlarda katmanlar ekleyin

Artık resmi olarak sonbahar aylarına girdiğimize göre kat kat giyinmeye de başlayacağız. Kırmızıyı zevkli bir şekilde giymenin en iyi yöntemlerinden bir tanesi üzerimize giydiğimiz katlarda kırmızının farklı tonlarını kullanmak.

zJgmG9.jpg


Vurgulamak için kullanın

Bu kadar iddialı bir rengi giymeye henüz hazır değilseniz geçiş dönemi yavaştan kırmızıyı hayatınıza sokmak için ideal. Omuzlarınıza atacağınız veya belinize dolayacağınız kırmızı bir hırkayla küçük bir renk patlaması yapabilirsiniz.

V3AlBR.jpg


Dikkati tek noktaya toplayın

Kırmızı ayakkabılar veya kırmızı bir çanta, sıkıcı bir kombinde ilgiyi üzerine toplayarak günü kurtarabilir. Kırmızı dudaklarla da son dokunuşu yapabilirsiniz.

qJ34NV.jpg


Ofis stilinize adapte edin

Kırmızı gücü temsil eder. Araştırmalara göre kırmızı giyinmek sizi daha özgüvenli gösterir. Ofiste güçlü ve özgüvenli bir imaj çizmek için belli günlerde kırmızı bir blazer tercih edebilirsiniz.

d7onDZ.jpg


Veya hafta sonu kombininize

Sonbahar için en rahat hafta sonu kombini: Bol bir kazak, eşofman altı ve spor ayakkabılar. Bu parçalardan birini kırmızı tercih ederek spor hafta sonu kombininizi iddialı hale getirebilirsiniz.

pGjRVN.jpg


Baştan ayağa kırmızı, neden olmasın!


Yaz aylarının beyaz elbiseleri, kış aylarının siyah elbiseleri varsa bu sonbaharın da kırmızı elbiseleri var. Düğünlerde, özel randevularınızda, şık organizasyonlarda sonbaharın kasvetini üzerinizden atmak için en iyi kombin önerisi kırmızı bir elbise.
 

KıRMıZı

TeK BaşıNa CUMHURİYET
V.I.P
Bugün siyah etek siyah tshirt giydim.
Kırmızı ruj sürdüm. Ve kırmızı kurdeleli toka taktım.. İnanılmaz dikkat çekici oluyor.
 
Top